Luistervoorbeeld

Aandachtig leven met hooggevoeligheid

oefeningen en meditaties
Auteur Susan Marletta-Hart
Voorlezer Susan Marletta-Hart
Speelduur 3u 23m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Hooggevoeligheidsdeskundige Susan Marletta-Hart stelde een praktisch boek samen, met een luisterboek vol meditaties en oefeningen die hooggevoeligen helpen hun ware kracht te vinden.

Het luisterboek vormt een aanvulling op het succesvolle Leven met hooggevoeligheid. De informatieve tekst over hooggevoeligheid wordt geïllustreerd met korte ervaringsverhalen en aangevuld met concrete oefeningen. Zowel de oefeningen als de meditaties hebben een zeer positieve uitwerking op hooggevoeligen en ondersteunen ze in hun zelfvertrouwen.

Een bemoedigend boek in het leven van ieder die zichzelf als hooggevoelig heeft herkend.

Details

Uitgeverij Ten Have
Publicatiedatum 21 december 2018
ISBN 9789025906856
Taal Nederlands
Speelduur 3u 23m 37s
Bestandsgrootte 186 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Susan Marletta-Hart
Susan Marletta-Hart

Susan Marletta-Hart (1971) werkte enkele jaren voor televisieprogramma’s en als freelance journaliste. Omdat ze intuïtief voelde niet op de juiste plek te zitten, volgde ze een opleiding in shiatsu, Chinese drukpuntmassage. Deze opleiding bracht haar in contact met haar hooggevoeligheid, waarover zij vervolgens meerdere boeken schreef. Zij woont en werkt nu in Zwitserland, geeft ook in Nederland workshops en trainingen voor hooggevoeligen en gebruikt daarbij veel lichaamsgerichte therapieën.

Toon aanbod