De Cock en de vermoorde onschuld
De Cock en de vermoorde onschuld

De Cock en de vermoorde onschuld

Er is een kind neergeschoten op de Haarlemmerstraat. Al snel blijkt dat het gaat om een liquidatiepoging in het criminele circuit. Een zaak voor De Cock en Vledder.

Serie

Baantjer deel 77

Auteur

Baantjer

Spreker

Peter Römer

Speelduur

3 uur 29 min

€ 9,99

Beschrijving

Peter Römer schrijft met succes de nieuwe delen van de De Cock-serie. Baantjer is inmiddels populair als boek, als tv-serie en als theaterstuk Baantjer. Deel 77 in de De Cock-serie, De Cock en de vermoorde onschuld is actueel, Amsterdams en écht De Cock. Amsterdam, de warmste dag van het jaar. Er is een kind neergeschoten op de Haarlemmerstraat. De Cock verneemt dat het meisje is neergeschoten onder de ogen van haar moeder. Al snel blijkt dat het gaat om een liquidatiepoging in het criminele circuit. Het wordt voor De Cock niet makkelijk om de dader te vinden want niemand praat vrijuit en iedereen heeft iets te verbergen.

Details

Imprint

Uitgeverij De Fontein

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

8 september 2017

ISBN

9789026144899

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 29 min

Bestandsgrootte

192 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de 'De Cock'-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario's van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn 'De Cock'jes' worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Peter Römer begon zijn carrière als acteur voor toneel en televisie. Daarnaast werkte hij jarenlang als televisieproducent, scenarioschrijver en regisseur. In 2012 verscheen van zijn hand Chantage, de eerste moordroman met rechercheur Hanna Vermeer. Chantage werd genomineerd voor de Schaduwprijs /Gouden Strop. Zijn tweede moordroman was Bedrog en in 2015 verscheen Supernova.

Meer auteur Baantjer Bekijk alles

De Cock en de ongehoorde moord
€ 9,99
De Cock en een dodelijk spel
€ 9,99
De Cock en de eenzame dood (deel 89)
€ 9,99
De Cock en moord op stand
€ 9,99

Meer spreker Peter Römer Bekijk alles

De Cock en het lijk aan de kerkmuur
€ 9,99
De Cock en de ongehoorde moord
€ 9,99
De Cock en een dodelijk spel
€ 9,99
De Cock en een variant op moord
€ 9,99