Luistervoorbeeld

Dans met mij

Auteur Jojo Moyes
Spreker Sophie Veldhuizen
Speelduur 15u 45m 16s
€ 14,99

Beschrijving

Jojo Moyes, auteur van de bestseller Voor jou schreef met Dans met mij opnieuw een prachtige en ontroerende roman.

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan le Cadre noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.

Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z'n kop.

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 24 januari 2018
ISBN 9789026146046
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 45m 16s
Bestandsgrootte 865 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een absolute tranentrekker die je glimlachend naar je zakdoek laat grijpen' - Daily Mail


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) studeerde journalistiek aan Bedford New College. Na een jaar als verslaggever te hebben gewerkt in Hongkong, ging ze terug naar Engeland, waar ze sindsdien werkt voor The Independent.

Van haar hand verschenen verschillende romans, die steeds lovend ontvangen werden door de pers. Met Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief won ze de Romantic Novel of the Year Award. Met Voor jou bereikte ze een ongekend succes over de hele wereld, met hoge noteringen in de bestsellerlijsten en enthousiaste lezersreacties.

Toon aanbod