Luistervoorbeeld

Nachtmuziek

Auteur Jojo Moyes
Voorlezer Willemijn de Vries
Speelduur 13u 38m 48s
€ 14,99

Beschrijving

Nachtmuziek van Jojo Moyes, de bestsellerauteur van Voor jou (succesvol verfilmd als Me Before You), Een leven na jou en Voor mij, is een aangrijpende, meeslepende roman.

Isabel Delancey had alles: een gelukkig huwelijk, een fijn thuis, een gelukkig gezin. Als plotseling haar man verongelukt, raakt ze niet alleen haar grote liefde kwijt, maar ook haar huis. Als ze onverwacht een groot, vervallen landhuis erft lijkt dat de oplossing: samen met haar zoon Thierry en dochter Kitty trekt ze in de bouwval. Dat Matt McCarthy, de buurman, een aannemer is die aanbiedt te helpen met de renovatie, lijkt een lot uit de loterij. Maar Matt en zijn vrouw Laura hebben een verborgen agenda: zij azen al meer dan tien jaar op het grote huis…

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 12 december 2018
ISBN 9789026148309
Taal Nederlands
Speelduur 13u 38m 48s
Bestandsgrootte 750 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jojo Moyes
Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) studeerde journalistiek aan Bedford New College. Na een jaar als verslaggever te hebben gewerkt in Hongkong, ging ze terug naar Engeland, waar ze sindsdien werkt voor The Independent.

Van haar hand verschenen verschillende romans, die steeds lovend ontvangen werden door de pers. Met Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief won ze de Romantic Novel of the Year Award. Met Voor jou bereikte ze een ongekend succes over de hele wereld, met hoge noteringen in de bestsellerlijsten en enthousiaste lezersreacties.

Toon aanbod