Luistervoorbeeld

Haat

Ik weet je overal te vinden
Auteur Mel Wallis de Vries
Voorlezer Lottie Hellingman
Speelduur 5u 2m 55s
€ 12,99

Beschrijving

De zestienjarige Nikki wordt wakker in een park. Ze zit onder het bloed en in haar handen houdt ze een mes. Iets verderop ligt een ander meisje. Zwaargewond en buiten bewustzijn. Alles wijst erop dat Nikki haar heeft neergestoken, maar ze kan zich niks meer herinneren.

Wanhopig probeert Nikki haar eigen onschuld te bewijzen, maar de verdenkingen stapelen zich op. Heeft ze het dan toch gedaan? En wie kan ze nog vertrouwen? De zoektocht naar de waarheid en naar zichzelf zal alles veranderen.

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 16 juli 2019
ISBN 9789026150425
Taal Nederlands
Speelduur 5u 2m 55s
Bestandsgrootte 277 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mel Wallis de Vries
Mel Wallis de Vries

Mel Wallis de Vries (1973) is de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment: Met Vals won Mel de prijs voor de Beste Vrouwenthriller in 2010, en het boek werd in 2011 bekroond als de beste Crimezone YA-thriller. Met haar thrillers Vals, Klem en Wreed won ze in 2012, 2014 en 2015 de Prijs van de Jonge Jury, en met Wreed won ze ook de Hebban Award voor de beste YA-thriller. Met Shock won Mel in 2015 de Hebban Award voor het beste Nederlandstalige YA-boek.

De boeken van Mel Wallis de Vries zijn razend populair. De verhalen zijn vlot, realistisch, en altijd spannend tot aan de allerlaatste bladzijde. De jeugdthrillers van Mel worden in diverse landen uitgegeven.

Toon aanbod