Luistervoorbeeld

De leesclub aan het einde van de wereld

Auteur Sophie Green
Spreker Esther Floor
Speelduur 11u 54m 11s
€ 14,99

Beschrijving

Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in ‘De leesclub aan het einde van de wereld’ van Sophie Green.

In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de maanden waarin het regent en de maanden waarin de droogte heerst. Het bestaan op de uitgestrekte boerderijen is hard, en geïsoleerd. Het is 1978, en er bestaan nog geen mobiele telefoons of internet. De bewoners van deze weidse maar onverzoenlijke wereld zijn op zichzelf aangewezen.
Sybil ziet hoe haar schoondochter Kate worstelt met de eenzaamheid, en samen met haar oudste vriendin Rita smeedt ze een plan: een leesclub. De Amerikaanse Della, die op een naburige boerderij werkt, en Sallyanne, die in het stadje ‘verderop’ – ruim een uur rijden – woont, maken de groep compleet.
Twee keer per jaar overbruggen vijf vrouwen de immense afstanden die hen scheiden om samen een boek te bespreken – en daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

‘Het ideale boek om mee op de bank te kruipen voor een fijne avond thuis.’ Hello
‘Een heerlijk en warm verhaal, ontzettend sfeervol geschreven.’ Sunday Mirror

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 25 juni 2019
ISBN 9789026151064
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 54m 11s
Bestandsgrootte 654 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sophie Green

Sophie Green woont en werkt in Sydney. Haar inspiratie voor De leesclub aan het einde van de wereld haalde ze uit verschillende bezoeken aan het noorden van Australië, het landschap dat zo'n grote rol speelt in dit boek.

Toon aanbod