Luistervoorbeeld

Smash

SeriePolitie niet betreden
Auteur Margje Woodrow
Spreker Priscilla Knetemann
Speelduur 4u 59m 10s
€ 13,99

Beschrijving

Smash is een actuele en bloedstollende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Voor stoere jongens en meiden vanaf 13 jaar. Met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.
Luna gaat met haar vrienden naar een populaire jongerencamping op Terschelling. Ze willen feesten en relaxen. Op de avond voor vertrek zoeken ze via Zoom contact met een medium. Voor de grap laten ze de ene na de andere foto lezen. De stemming verkilt als ze een akelige waarschuwing krijgen: ‘Blijf thuis! Een van jullie heeft dodelijk karma…’ De spanningen in de groep lopen op. Moeten ze dit serieus nemen? Wie kan het zijn? Durven ze nog wel te gaan? Zijn ze met en voor elkaar wel veilig?

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 6 juli 2021
ISBN 9789026154768
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 59m 10s
Bestandsgrootte 410 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Margje Woodrow

Margje Woodrow (1975) was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen. Als ze hier niet mee bezig is, loopt ze hard met haar hond, kijkt ze films op Netflix of struint ze kringloopwinkels af, op zoek naar mooie en bijzondere spullen. Maar wát ze ook doet: ze houdt haar ogen en oren open voor ideeën voor nieuwe boeken!

Toon aanbod