Luistervoorbeeld

100% Julia

Serie100%
Auteur Niki Smit
Spreker Stephanie van Eer
Speelduur 3u 56m 4s
€ 12,99

Beschrijving

100% Julia is onweerstaanbaar grappig!
Julia Balentina verhuist met haar ouders naar Londen. Tijdens een casting in kledingwinkel Topshop scoort ze een hoofdrol in de hitserie Primrose Hills! Julia is stikzenuwachtig voor haar eerste opnamedag, helemaal wanneer ze Johnny Bloom ontmoet, het lekkertje van de serie én haar grote idool. Maar Johnny staat bijna elke scène te zoenen met de sexy Amanda, zijn liefje in de soap. Wanneer Julia's personage de nerd van de serie blijkt te zijn, baalt ze dan ook als een stekker.
Dan ontmoet Julia Lenny. Hij speelt de hoofdrol in de theatervoorstelling Notting Hill, haar lievelingsfilm. Door Lenny verlangt ze steeds meer terug naar het knusse theater. Valt Julia voor hem of voor de zwoele Johnny? En waarom ontstaat er in Londen ineens een enorme run op schuursponsjes?

100% Julia wordt voorgelezen door Stephanie van Eer.

Reacties op de 100%-serie:
‘Een must voor meisjes, zo herkenbaar!’ – Boekreviews.nl over 100% Fee
' Een geweldig boek!! Alle 100%-boeken zijn leuk!’ – Chanelle op scholieren.com

Volg Niki op nikismit.nl, Instagram (bynikismit), Twitter en Facebook.

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 18 augustus 2021
ISBN 9789026157349
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 56m 4s
Bestandsgrootte 324 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Niki Smit

Niki Smit (1975) is een veelbekroond schrijfster en illustrator. Ze begon haar schrijfcarrière met 100% Nina, dat in 2006 direct werd bekroond met de Hotze de Roosprijs. Zes andere boeken uit de 100%-serie werden genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de categorie 10 t/m 12 jaar, en in 2014 won Niki deze prijs met 100% Coco. In 2015 kreeg ze de Pluim van de Nederlandse Kinderjury voor 100% Coco Paris. De 100%-serie is ontzettend geliefd onder meiden!

Ook schreef Niki Smit Project Prep: hét meidenboek over technologie en ondernemen. In 2015 gebeurde er iets heel bijzonders: het eerste exemplaar van Project prep werd aangeboden aan niemand minder dan koningin Máxima! Het boek is een initiatief van technisch onderneemster Janneke Niessen.

Niki Smit studeerde Communicatie in Rotterdam en volgde een schrijfopleiding bij Script+. Ze was hoofdredactrice van de fashionwebsite Shopgirl, maar inmiddels is ze fulltime schrijfster. De illustraties voor haar boeken maakt ze zelf. Niki woont in Amsterdam en houdt van tekenen, mode en Parijs.

Toon aanbod