Luistervoorbeeld

100% Nina

Serie100%
Auteur Niki Smit
Spreker Mylène Waalewijn
Speelduur 2u 51m 22s
€ 12,99

Beschrijving

100% Nina is een bruisend verhaal van Niki Smit, winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.
Vol lovetestjes, liefdes, BFF’s en glamour girls. Voor meisjes vanaf 10 jaar.

Nina zit in de brugklas en is 100% verliefd op Tim. Wanneer ze ontdekt dat Tim op glamour girls valt, heeft Nina nog maar één doel: een glamour girl worden! Daarom sluit ze vriendschap met de Ultra Glamour Girl van school: Beverly-Anne. Daar is Dille, Nina’s hartsvriendin, totaal niet blij mee.
Wanneer Nina wordt gevraagd voor een reclamespotje, is haar nieuwe vriendin door het dolle heen. Maar dan vertelt Beverly de hele school dat Nina met Johnny de Mol heeft gezoend. Een glamour girl worden valt in werkelijkheid helemaal niet mee! En Tim, valt hij nu voor Nina?

De 100%-boeken zijn ontzettend geliefd onder tienermeiden!

Dit luisterboek wordt voorgelezen door Mylène van het bekende (zang)duo Mylène & Rosanne!

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 29 juni 2021
ISBN 9789026157370
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 51m 22s
Bestandsgrootte 157 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Niki Smit

Niki Smit (1975) is een veelbekroond schrijfster en illustrator. Ze begon haar schrijfcarrière met 100% Nina, dat in 2006 direct werd bekroond met de Hotze de Roosprijs. Zes andere boeken uit de 100%-serie werden genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de categorie 10 t/m 12 jaar, en in 2014 won Niki deze prijs met 100% Coco. In 2015 kreeg ze de Pluim van de Nederlandse Kinderjury voor 100% Coco Paris. De 100%-serie is ontzettend geliefd onder meiden!

Ook schreef Niki Smit Project Prep: hét meidenboek over technologie en ondernemen. In 2015 gebeurde er iets heel bijzonders: het eerste exemplaar van Project prep werd aangeboden aan niemand minder dan koningin Máxima! Het boek is een initiatief van technisch onderneemster Janneke Niessen.

Niki Smit studeerde Communicatie in Rotterdam en volgde een schrijfopleiding bij Script+. Ze was hoofdredactrice van de fashionwebsite Shopgirl, maar inmiddels is ze fulltime schrijfster. De illustraties voor haar boeken maakt ze zelf. Niki woont in Amsterdam en houdt van tekenen, mode en Parijs.

Toon aanbod