New York
New York

New York

Roman waarin de lezer aan de hand van een aantal familiegeschiedenissen, door de eeuwen heen de ontwikkeling en groei van deze wereldstad volgt.

Auteur

Edward Rutherfurd

Spreker

Vincent Croiset

Speelduur

30 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

Een roman die even indrukwekkend is als de stad zelf Er is geen stad die meer tot de verbeelding spreekt dan New York. De stad is veel bezongen, veel besproken, maar zelden zo compleet en indrukwekkend beschreven als in deze roman. Als lezer begin je je wandeling door de geschiedenis van New York in de tijd van Peter Stuyvesant en volg je steeds enkele tot de verbeelding sprekende families, zodat je de stad zich door hun ogen ziet ontwikkelen tot wat die nu is. Wandel door Central Park, over Fifth Avenue en over The Brooklyn Bridge. Lees over het New York van de Indiaanse nederzettingen van Manhattan en het Nederlandse Nieuw-Amsterdam tot de Engelse overname, van de Onafhankelijkheidsoorlog, de grote beurskrach van 1929 en de bouw van het Empire State Building tot de nadagen van 9/11. New York laat een onuitwisbare indruk achter.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

20 juli 2021

ISBN

9789026158285

Taal

Nederlands

Speelduur

30 uur 45 min

Bestandsgrootte

1690 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Edward Rutherfurd is de auteur van de omvangrijke historische romans Parijs, Londen, New York, Rusland en China. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen. Voor zijn werk won hij inmiddels vele internationale prijzen.

Meer spreker Vincent Croiset Bekijk alles

€ 9,99
€ 9,99
De Rockstars Methode

De Rockstars Methode

Laurens Simonse, Raymond de Looze

€ 20,00
Het stockholmsyndroom
€ 12,99