Luistervoorbeeld
€ 12,99

Beschrijving

De klassieker De heksen is een fantastisch kinderboek van meesterverteller Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. Voor jongens en meisjes van 9 jaar en ouder.

Échte heksen hebben geen rare zwarte puntmutsen en bezemstelen. Ze hebben gewone kleren aan en zien er net zo uit als gewone vrouwen. Ze wonen in gewone huizen en hebben gewone banen… en onder leiding van de allergruwelijkste Opperheks smeden ze snode plannen om kinderen te laten verdwijnen!

Met stemmen van o.a. Bram Bart, Marloes van den Heuvel, Rolf Koster, Lucie de Lange, Corrie van der Linden, Christa Lips, Lotte Lohr, Just Meijer en Rieneke van Nunen. Muziek: studio HNS, Ruud van Es.

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 22 juni 2021
ISBN 9789026158698
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 42m 53s
Bestandsgrootte 188 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
jammer dat het boek niet wordt voorgelezen
Eerlijk gezegd was ik iets te snel met de aankoop van dit luisterboek - dat eigenlijk een hoorspel is. Naar mijn bescheiden mening te luidruchtig en te hectisch en aldus echt vermoeiend. M.a.w. mijn lievelingsboek van Roald Dahl werd opeens een teleurstelling.Ook mijn kleinkinderen hebben dit 'luisterboek' niet in één 'sessie' kunnen beluisteren. Daarentegen hebben zij Matilda ,een luisterboek van 4uur, voorgelezen door Ilse Warringa in één adem genoten. Jammer dat het boek gewoon niet wordt voorgelezen...
Over de auteur
Photo Roald Dahl

Roald Dahl (1916-1990) schreef zowel kinderboeken, die talloze malen bekroond werden, als boeken en verhalen voor volwassenen. Dahl is een van de belangrijkste en meestgelezen auteurs van de twintigste eeuw.

Zijn schrijfstijl was bijzonder: de verhalen voor volwassenen zijn vaak bizar en die voor kinderen grappig, vreemd, onvoorspelbaar, griezelig en af en toe een beetje sadistisch. Zijn kinderboeken werden van tekeningen voorzien door Quentin Blake. Ze werden in Nederland zowel door de Griffeljury als door de Kinderjury verschillende malen bekroond. Zijn verhalen voor volwassenen waren over het algemeen kort en vertoonden vaak een verrassende wending aan het eind. De boeken Boy en Solo zijn autobiografisch.

Toon aanbod