Het laatste woord
Het laatste woord

Het laatste woord

Kitt Hartley cancelled haar voorgenomen vakantie om op een boot naar Noorwegen te stappen om daar te helpen bij het onderzoek naar de moord op een vriend. Maar welke geheimen liggen er aan boord op de loer. Kan Kitt de moordenaar pakken voordat het te laat is?

Serie

Kitt Hartley deel 6

Auteur

Helen Cox

Spreker

Jorien Zeevaart

Speelduur

8 uur 2 min

€ 12,99

Beschrijving

Deel 6 in de Kitt Hartley-serie. Kitt Hartley en haar tweelingzus Rebecca bereiden zich voor op een vakantie in Schotland als cruiseschip-entertainer Errol Jackson voor de deur staat. Errol brengt het nieuws dat Bryce Griffin, een voormalige smokkelaar en een oude vriend van Kitt, is vermoord: zijn lichaam gevonden aangespoeld bij een vuurtoren, met een schotwond. Kitt haalt Rebecca over om hun reis te annuleren en boekt samen met Kitts assistent Grace Edwards en beste vriendin Evie Bowes de volgende cruise naar Noorwegen om te helpen bij het moordonderzoek. Aan boord van het cruiseschip ontmoeten Kitt, Grace en Rebecca burleske dansers, casinodealers, drag queens en een pratende papegaai genaamd Skittles - schijnbaar de enige getuige van Bryce's dood. Maar welke duistere geheimen liggen er benedendeks op de loer? Kan Kitt de moordenaar pakken voordat het te laat is?

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

17 maart 2023

ISBN

9789026165603

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 2 min

Bestandsgrootte

441 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Helen Cox is een boekverslindende, fotograferende, door films geobsedeerde romanschrijver. Na een auteursopleiding aan de universiteit van York ging ze aan de slag als schrijver voor een reeks tijdschriften, websites en blogs, evenals het schrijven van nieuws en nieuws voor tv en radio. Ze schreef drie non-fictieboeken en richtte een onafhankelijk filmtijdschrift op: New Empress Magazine.

Meer auteur Helen Cox Bekijk alles

Een ongeschreven regel
€ 12,99
Een motief voor moord
€ 12,99
Een dodelijke afloop
€ 12,99
Een open einde

Een open einde

Helen Cox

€ 12,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Geniaal vitaal

Geniaal vitaal

Yael Adler

€ 14,99
Er hangt liefde in de lucht
€ 6,99
Oost west, thuis best

Oost west, thuis best

Cathy Bramley

€ 6,99
Van je familie moet je het hebben
€ 6,99