Een schandaal in de Salty Dog
Een schandaal in de Salty Dog

Een schandaal in de Salty Dog

Boek 4 in de Ellery Page-serie. Ellery gelooft niet in spoken, maar grande dame Juliet Blackwell is ervan overtuigd dat de geest van haar piratenvoorouder rondwaart. Ellery gaat op onderzoek uit...

Serie

Auteur

Josh Lanyon

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

6 uur 10 min

€ 8,99

Beschrijving

Ellery Page – boekhandelaar en amateur-speurneus – gelooft niet in geesten. Als Juliet Blackwell, bejaarde grande dame van Pirate Cove en vermaard kluizenaar, beweert de geest te hebben gezien van haar voorouder, de piraat Rufus Blackwell, is hij dan ook niet overtuigd. Maar ook al gelooft Ellery niet in spoken, hij weet wél wat angst is – en Juliet Blackwell is duidelijk ergens bang voor. Wie of wat achtervolgt Miss Blackwell, wat heeft het te maken met de plotselinge mysterieuze voorvallen in de Salty Dog pub? Volgens politiechef Jack Carson is het niet Ellery's probleem, en misschien moet Ellery stoppen met het stellen van lastige vragen voordat hij zélf in de problemen komt. Maar Ellery zou Ellery niet zijn als hij zo’n mysterie zou negeren… 'Een schandaal in de Salty Dog' is het vierde boek in de Ellery Page-mysteries. Ontdek hoe Ellery's avonturen begonnen in 'Moord op het eiland', 'Het geheim van Skull House' en 'Een dodelijk feest'. Ellery’s verhaal gaat verder in 'Het lijk in de baai'.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

13 december 2022

ISBN

9789026165894

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 10 min

Bestandsgrootte

339 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Kevin Hassing is naast auteur ook acteur. Hij was te zien in GTST, Cas en Centraal Medisch Centrum. Ook spreekt hij luisterboeken en tekenfilms in, waaronder als Dave in Alvinnn and the Chipmunks. Door het inspreken van luisterboeken raakte Kevin zo geïnspireerd dat hij zijn eigen kinderboek wilde schrijven. Met de succesvolle Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie schreef hijeen spannend piratenavontuur voor jongens en meisjes.

Het tweede deel in de Mus & Kapitein Kwaadbaard-serie, won de Kinderjury 2022, in de categorie 10-12 jaar. Het derde deel, Mus & Kapitein Kwaadbaard en de Amorfe, staat op de tiplijst voor de Kinderjury 2023, in de categorie 10-12 jaar.

Meer auteur Josh Lanyon Bekijk alles

Het lijk in de baai

Het lijk in de baai

Josh Lanyon

€ 8,99
Een dodelijk feest

Een dodelijk feest

Josh Lanyon

€ 8,99
Het geheim van Skull House
€ 8,99
Moord op het eiland

Moord op het eiland

Josh Lanyon

€ 8,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Husband Material

Alexis Hall

€ 14,99

Jimi Fender Johnson

Buddy Tegenbosch

€ 12,99
Zonder titel

Zonder titel

Erna Sassen

€ 13,99

Split second

Caja Cazemier

€ 13,99