De Cock en het lijk aan de kerkmuur
De Cock en het lijk aan de kerkmuur

De Cock en het lijk aan de kerkmuur

Rechercheur De Cock ontdekt dat hij te maken heeft met een bijzonder geraffineerde moordenaar, wanneer het lijk van een eenvoudige zwerver door de familie van een excentrieke baron wordt opgeëist.

Serie

Baantjer deel 12

Auteur

A.C. Baantjer

Spreker

Peter Römer

Speelduur

5 uur 22 min

€ 9,99

Beschrijving

Tegen de muur van de Oude Zuiderkerk ligt het lijk van een zwerver; zo op het eerste gezicht is de man een natuurlijke dood gestorven, maar de dokter ontdekt dat het iets anders ligt. De man is op een buitengewone manier vermoord en rechercheur De Cock begrijpt dat hij met een geraffineerde moordenaar te maken heeft. De vermoorde blijkt Archibald van Maanenfeldt te heten, een rijke baron, die graag excentriek leeft; als een clochard, als havenarbeider... maar nu! Was Archibald ook drughandelaar? En werd hij daarom vermoord? De Cock krijgt met een vreemde familie te maken en doet dan een ontdekking, die hem op het spoor van de moordenaar zet: er wordt nog een vermoorde Archibald gevonden! Wie is nu de echte 'baron'? Weer een mysterie waarbij alle scherpzinnigheid van De Cock vereist wordt. '

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

14 februari 2023

ISBN

9789026166099

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 22 min

Bestandsgrootte

295 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek, luisterboek en als e-book. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Meer auteur A.C. Baantjer Bekijk alles

€ 9,99
Engels DeKok and Murder by Melody
€ 9,99
De Cock en het sombere naakt
€ 9,99
Uit de verhoorkamer

Uit de verhoorkamer

A.C. Baantjer

€ 12,99

Meer spreker Peter Römer Bekijk alles

€ 9,99
De Cock en het kind van de rekening
€ 12,99
De Cock en de kus des doods
€ 12,99
De Cock en het sombere naakt
€ 9,99