Luistervoorbeeld

De huurmoeder

Auteur Tania Heimans
Spreker Judith Amsenga
Speelduur 6u 40m 24s
€ 14,99

Beschrijving

De uit Moldavië afkomstige Lisa Kavel woont samen met haar zoon Marlon in de voormalige aula van de Zuidwesterbegraafplaats, waar de oude beheerder Peters hun in het weekend onderdak biedt. Door de week verhuurt Lisa zich aan gezinnen waarvan de moeder is vertrokken of overleden. Als huurmoeder stelt Lisa orde op zaken en zet ze met ijzeren hand het gezinsleven weer op de rails.

Wanneer Lisa als huurmoeder in het gezin van Fred terechtkomt, ontfermt ze zich over Lot, een recalcitrante puber die via internet de dagelijkse realiteit probeert te ontvluchten. Naarmate zij meer bij Freds gezin betrokken raakt, blijkt al snel dat Lisa er een dubbele agenda op nahoudt. Niets is wat het lijkt en de motivatie van Lisa om zich te verhuren lijkt veel verder te gaan dan broodwinning alleen. Samen met haar zoon Marlon raakt zij verstrikt in een duistere wereld van mensenhandel en misdaad.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 20 juli 2017
ISBN 9789026340703
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 40m 24s
Bestandsgrootte 375 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tania Heimans

Tania Heimans (1969) studeerde af aan de Pedagogische Academie en aan de Faculteit der Historische en Kunstwetenschappen en werkte als journaliste en docente. In 2008 debuteerde ze met de roman Hemelsleutels, die lovend werd ontvangen en genomineerd werd voor de Academica Debutanten Prijs 2009. In 2012 verscheen van haar De uitzonderlijke gave van William Praise.

Toon aanbod