Luistervoorbeeld

Enter

SerieRebound-trilogie deel 1
Auteur Willem Asman
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 10u 30m 22s
€ 14,99

Beschrijving

Enter van Willem Asman is het eerste deel in de trilogie over de geheime organisatie REBOUND, waarvan alle delen binnen één jaar zullen verschijnen. Duik onder met de auteur, die genomineerd werd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop.

Tyler getuigde jaren geleden tegen haar man en woont nu onder een nieuwe naam met dochter Charlie in Amsterdam. Conform de regels van het getuigenbeschermingsprogramma weet niemand over haar vorige leven, haar dochter evenmin.

Als Charlie haar moeders kluis opent, ontdekt ze dat haar vader nog leeft en ze besluit hem te zoeken. Ze maakt een afspraak met iemand die informatie voor haar heeft, maar wanneer ze op de afgesproken plek aankomt wordt ze in een busje getrokken. Op datzelfde moment wordt in Miami een brute aanslag gepleegd.

Zodra Tyler hoort van haar dochters ontvoering en de aanslag probeert ze haar contactpersoon bij het getuigenbeschermingsprogramma te bereiken. De reactie die ze krijgt laat haar achter met nog meer vragen: haar zaak is er niet bekend. Moet ze dan zelfs betwijfelen dat ze ooit in dat programma zat? En wie heeft haar dochter?

Rebound #1

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 1 juni 2017
ISBN 9789026341038
Taal Nederlands
Speelduur 10u 30m 22s
Bestandsgrootte 577 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een onafgebroken duikeling van spannende elementen, onzekerheid, plotwendingen en grote verrassingen […]de stijl is formidabel.’' - NRC Handelsblad

'Internationale intriges, razend spannend. ****’' - De Volkskrant

Over de auteur
Photo Willem Asman
Willem Asman

Willem Asman (1959) studeerde af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en werkte vervolgens vijftien jaar voor Oracle.

Hij is oprichter en eigenaar van een adviesbureau voor change management en communicatie. Van 2008 tot 2012 was hij voorzitter van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs en de Stichting Gouden Strop, van 2013 tot 2016 penningmeester van de Stichting Lira.

Van hem verschenen onder andere de thrillers De Cassandra-paradox, Brittanica, Wondermans eindspel en Koninginnedag. Willem Asman werd genomineerd voor zowel de Diamanten Kogel als de Gouden Strop.

Toon aanbod