Luistervoorbeeld

Haar perfecte leven

Auteur Sam Hepburn
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 11u 58m 31s
€ 14,99

Beschrijving

Haar perfecte leven van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping. Sam Hepburn werd voor haar Young Adult-thrillers genomineerd voor diverse prijzen, waaronder de Cilip Carnegie Medal. Haar perfecte leven liet lezers in Groot-Brittannië op het puntje van hun stoel zitten.

Grace Dwyer heeft het allemaal: een knappe echtgenoot, een leuke baan als tv-kok, een schattig dochtertje en een prachtig huis. Ze leidt een perfect leven.Haar nieuwe vriendin Juliette past niet helemaal in dat plaatje: ze is een alleenstaande moeder die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zijn ze bevriend geraakt? Grace' leven blijkt dan ook minder perfect dan het op het eerste gezicht lijkt. En wanneer haar leven nog meer barsten gaat vertonen, is het de vraag of ze dat overleeft.

BA Paris is fan: 'Verslavend en met een explosief einde: Haar perfecte leven zet je tot het eind op het verkeerde been.'

Details

Uitgeverij Uitgeverij AmboAnthos
Publicatiedatum 14 december 2017
ISBN 9789026341892
Taal Nederlands
Speelduur 11u 58m 31s
Bestandsgrootte 658 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sam Hepburn
Sam Hepburn

Sam Hepburn studerde Modern Languages aan de Cambridge University, voordat ze bij naar de BBC ging, waar ze meer dan 25 jaar werkte als producer. Ze woont in Londen met haar man en drie kinderen.

Toon aanbod