Haar perfecte leven
Haar perfecte leven

Haar perfecte leven

'Haar perfecte leven' van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping.

Auteur

Sam Hepburn

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

11 uur 58 min

€ 14,99

Beschrijving

Haar perfecte leven van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping. Sam Hepburn werd voor haar Young Adult-thrillers genomineerd voor diverse prijzen, waaronder de Cilip Carnegie Medal. Haar perfecte leven liet lezers in Groot-Brittannië op het puntje van hun stoel zitten.

Grace Dwyer heeft het allemaal: een knappe echtgenoot, een leuke baan als tv-kok, een schattig dochtertje en een prachtig huis. Ze leidt een perfect leven.Haar nieuwe vriendin Juliette past niet helemaal in dat plaatje: ze is een alleenstaande moeder die moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen. Waarom zijn ze bevriend geraakt? Grace' leven blijkt dan ook minder perfect dan het op het eerste gezicht lijkt. En wanneer haar leven nog meer barsten gaat vertonen, is het de vraag of ze dat overleeft.

BA Paris is fan: 'Verslavend en met een explosief einde: Haar perfecte leven zet je tot het eind op het verkeerde been.'

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

14 december 2017

ISBN

9789026341892

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 58 min

Bestandsgrootte

658 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sam Hepburn studerde Modern Languages aan de Cambridge University, voordat ze bij naar de BBC ging, waar ze meer dan 25 jaar werkte als producer. Ze woont in Londen met haar man en drie kinderen.

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Doden zonder naam

Doden zonder naam

Elly Griffiths

€ 12,99
Er was eens een rendier
€ 14,99
De vrouw die vergat te leven
€ 15,99
De Italiaanse dochter

De Italiaanse dochter

Soraya Lane

€ 14,99