Luistervoorbeeld

Een schitterende middag

In een wereld vol gevaar moeten we degenen van wie we houden beschermen...
Auteur Gin Phillips
Voorlezer Simone Breukink
Speelduur 7u 55m 27s
€ 14,99

Beschrijving

Een schitterende middag van Gin Phillips is een beklemmende, claustrofobische pageturner over de dunne lijn tussen goed en kwaad en de onverbrekelijke band tussen moeder en kind. De filmrechten van Een schitterende middag zijn verkocht aan Warner Bros.

De dierentuin is bijna leeg als Joan met haar vierjarige zoontje Lincoln naar de uitgang slentert. Het was een heerlijke, zonovergoten dag. Tot Joan schoten hoort en in een flits verderop mensen ziet liggen. Met Lincoln op de arm rent ze terug en vlucht een leegstaand hok in. Daar is ze veilig, voorlopig. Maar hoelang kan ze haar zoontje stilhouden? Elk geluid kan fataal zijn, en elke voetstap die ze hoort kan die van een moordenaar zijn. Zijn er nog andere bezoekers op de vlucht? In de angstaanjagende uren die volgen, zal Joan om haar kind te redden meer dan eens moeten kiezen tussen medemenselijkheid en dierlijk instinct.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 2 oktober 2017
ISBN 9789026342059
Taal Nederlands
Speelduur 7u 55m 27s
Bestandsgrootte 435 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Deze adrenaline-gedreven thriller raakt als een mokerslag.’ (Kirkus Reviews, starred)

Over de auteur
Photo Gin Phillips
Gin Phillips

Gin Phillips is freelance tekstschrijver en debuteerde in 2008 met de roman The Well and the Mine. Ze won daarmee de Barnes & Noble Discovery Award. In 2017 werd haar vijfde roman Fierce Kingdom vertaald in het Nederlands onder de titel Een schitterende middag. Gin studeerde politieke journalistiek en woont met haar man en kinderen in Birmingham.

Toon aanbod