Luistervoorbeeld

Schaduwzuster

Auteur Simone van der Vlugt
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 10u 26m 23s
€ 12,99

Beschrijving

Marjolein is een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterdam. Ze haalt veel voldoening uit het goede contact dat ze met haar leerlingen heeft, maar op een dag maakt ze een heel andere kant van het onderwijs mee. Ze wordt tijdens de les bedreigd door een van haar leerlingen.

Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Ze komt tussen twee vuren te staan: enerzijds wordt er een beroep gedaan op haar loyaliteit ten opzichte van de school; anderzijds is er de angst voor de bedreigingen die niet ophouden. Wie heeft het nu precies op haar gemunt, en tot hoever wil die persoon gaan?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 16 maart 2018
ISBN 9789026343711
Taal Nederlands
Speelduur 10u 26m 23s
Bestandsgrootte 573 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Van der Vlugt bedenkt aan de lopende band plotwendingen, die de lezer op het puntje van zijn stoel houden.’ (Het Parool)

‘Schaduwzuster is spannend vanaf de eerste bladzijde, grimmig door de angstaanjagende herkenbaarheid en verrassend tot het eind. We hebben nu onze eigen Nicci French! ****' (Veronica Magazine)

‘Een strakke mooie thriller.’ (Flair)

Over de auteur
Photo Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs, en er zijn meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Sinds voorjaar 2018 siert Simone van der Vlugt de Nederlandse boekenbon.
Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken. In totaal zijn er van haar historische romans 375.000 exemplaren verkocht. Bovendien behaalt ze grote successen in het buitenland; de vertaalrechten van haar boeken zijn aan zestien landen verkocht.

Toon aanbod