Luistervoorbeeld

Het laatste offer

Auteur Simone van der Vlugt
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 11u 6m 11s
€ 12,99

Beschrijving

In Het laatste offer zullen een vermiste archeoloog en een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt.

Tijdens haar zoektocht naar Jef krijgt Birgit te maken met een reeks verwikkelingen waardoor hun beiden levens niet meer zeker zijn. De zoektocht leidt onder andere naar de Ark des Verbonds, die al eeuwenlang net zo tot de verbeelding spreekt als de Heilige Graal. Wat is die Ark precies? Wat was zijn functie? Waar is hij gebleven?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 3 maart 2018
ISBN 9789026343728
Taal Nederlands
Speelduur 11u 6m 11s
Bestandsgrootte 610 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Niet alleen spannend, maar ook een leerzaam boek. ****’ (Opzij)

‘Als lezer wordt je gepakt. En hoe! Je leest het boek ademloos uit.' (Vriendin)

‘Intrigerend historisch’ (Boek)

‘Met Het laatste offer levert de voormalige jeugdboekenschrijfster een pakkende actiethriller af, die het midden houdt tussen Dan Brown en de onvolprezen Raiders of the lost ark.' (Spits)

Over de auteur
Photo Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt

Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs, en er zijn meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Sinds voorjaar 2018 siert Simone van der Vlugt de Nederlandse boekenbon.
Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken. In totaal zijn er van haar historische romans 375.000 exemplaren verkocht. Bovendien behaalt ze grote successen in het buitenland; de vertaalrechten van haar boeken zijn aan zestien landen verkocht.

Toon aanbod