Luistervoorbeeld

Als sneeuw voor de zon

SerieNora Sand
Auteur Lone Theils
Spreker Carly Wijs
Speelduur 9u 33m 43s
€ 12,99

Beschrijving

Een geweldige pageturner die de tradities van de Engelse en Scandinavische thrillers naadloos combineert.

De beroemde dichter Manash Ishmail vlucht met zijn vrouw Amina van Iran naar Groot-Brittannië. Tijdens hun gevaarlijke reis raken ze elkaar kwijt; Manash belandt in Denemarken, zijn vrouw is spoorloos. Nora Sand, politiek correspondent in Londen voor het Deense dagblad Globalt, wordt door Manash benaderd in de hoop dat zij Amina kan vinden. Nora heeft relatieproblemen en stort zich volledig op de zaak. Voor ze het weet belandt ze in een duistere wereld, en moet ze vrezen voor haar eigen leven.

Net als in haar debuutthriller Fatale oversteek combineert Lone Theils in Als sneeuw voor de zon de Engelse crime en de harde Scandi-thriller tot een pageturner waarin de spanning wordt afgewisseld met de liefdesperikelen van de tegendraadse, kickboksende Nora Sand.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 18 april 2018
ISBN 9789026344206
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 33m 43s
Bestandsgrootte 525 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lone Theils

Lone Theils (1971) is geboren in Zweden. Ze is journalist en auteur van de Nora Sand misdaadverhalen. Ze woonde 16 jaar in Londen en was de Londen-correspondent voor de nationale Deense kranten Berlingske Tidende en Politiken. Tijdens haar tijd in Londen werkte ze ook voor de nationale Deense televisie en radio. Momenteel schrijft ze als een blogger op het internet tijdschrift POV International.

Toon aanbod