Luistervoorbeeld

De vrouw in de spiegel

Ik hield van je. Ik haatte je. Nooit kende ik je.
Auteur Dennis Lehane
Voorlezer Tanneke Hartzuiker
Speelduur 12u 46m
€ 12,99

Beschrijving

De nieuwe psychologische pageturner van de auteur van Mystic River en Shutter Island.

Rachel Childs leidt een gelukkig en comfortabel leven met Brian, een ideale echtgenoot. Tot ze door een toevallige ontmoeting gedwongen wordt vraagtekens bij zijn oprechtheid te zetten. In haar zoektocht naar de waarheid wordt Rachel een wereld in gezogen van samenzweringen, misleiding en geweld, die haar tot op de rand van de waanzin brengt. Wie is haar man?

Met De vrouw in de spiegel schreef Dennis Lehane een psychologische thriller, met messcherpe dialogen en levensechte personages. Dit is Lehane op zijn best.

Details

Uitgeverij Uitgeverij AmboAnthos
Publicatiedatum 24 april 2018
ISBN 9789026344718
Taal Nederlands
Speelduur 12u 46m
Bestandsgrootte 701 Mb
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Lehane weet als geen ander gelaagde personages te combineren met razendsnelle spanning. Ik verslind alles wat hij schrijft.’ (Gillian Flynn)

‘Lehane is een van de gamechangers die de denkbeeldige grens tussen roman en thriller doorbreken en hij bewijst daarmee dat we zo het beste van beide werelden krijgen.’ (Washington Post)

Over de auteur
Photo Dennis Lehane
Dennis Lehane

Dennis Lehane (1965) werd in Boston geboren. Veel van zijn romans spelen zich in deze stad af. In 1994 verscheen zijn debuut Slapende honden waarmee hij meteen succes had. In deze thriller maken we kennis met het beroemde duo Angie Gennaro en Patrick Kenzie, die in latere boeken terugkomen. Lehane schreef in totaal tien thrillers, waarvan Nachtleven de meest recente is. Hij is vooral bekend van de bestsellers Gone Baby Gone, Mystic River en Shutter Island. Alle drie werden ze succesvol verfilmd: Mystic River in 2003, geregisseerd door Clint Eastwood. Hoofdrolspelers Sean Penn en Tim Robbins ontvingen een Oscar voor hun vertolkingen. In 2007 kwam Gone Baby Gone in de bioscoop, geregisseerd door Ben Affleck en in 2010 Shutter Island. Ook van Nachtleven zijn de filmrechten verkocht, aan het productiebedrijf van Leonardo DiCaprio. In het najaar van 2014 draait de verfilming van Het loket, The Drop, in de bioscoop.

Toon aanbod