Luistervoorbeeld

Echte dokters huilen ook

Auteur Warner Prevoo, Karin Overmars
Voorlezer Frans van Deursen
Speelduur 6u 46m 27s
€ 12,99

Beschrijving

Echte dokters huilen ook is het indringende verhaal van een kankerspecialist die zélf geconfronteerd wordt met kanker. Maar dit keer met de kant van de patiënt, die ook vader, geliefde, vriend en collega is.

Nu hij zelf patiënt is raakt Warner Prevoo gefascineerd door alles wat hij doormaakt als hij geen doktersjas draagt: de emoties en angsten, het fysieke lijden, de eenzaamheid van het ziek zijn, de reacties van de buitenwereld, het verblijf in een bed in zijn ‘eigen’ ziekenhuis, verpleegd worden door zijn collega’s. De ziekte verandert zijn blik op kankerpatiënten voorgoed, evenals de manier waarop hij met tegenslagen omgaat: hij heeft niets meer te verliezen, dus wat kan hem nog gebeuren?

In Echte dokters huilen ook vertelt Warner Prevoo open, eerlijk en met humor over zijn ziekteproces: de pijn, de angst, de eenzaamheid en het vinden van zijn eigen weg. Maar bovenal gaat dit boek over de liefde voor het leven. Gewoon doorleven, hoe doe je dat?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 3 december 2018
ISBN 9789026346293
Taal Nederlands
Speelduur 6u 46m 27s
Bestandsgrootte 372 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Warner Prevoo
Warner Prevoo

Warner Prevoo (1963) is sinds zestien jaar werkzaam als interventieradioloog in een gerenommeerd ziekenhuis gespecialiseerd in de behandeling van kanker. Hij is zelf gespecialiseerd in de minimaal invasieve beeldgestuurde behandeling van kanker.

Toon aanbod