Echte dokters huilen ook
Echte dokters huilen ook

Echte dokters huilen ook

Een onvergetelijk en openhartig boek over een arts die patiënt wordt.

Auteurs

Warner Prevoo, Karin Overmars

Spreker

Frans van Deursen

Speelduur

6 uur 46 min

€ 12,99

Beschrijving

Echte dokters huilen ook is het indringende verhaal van een kankerspecialist die zélf geconfronteerd wordt met kanker. Maar dit keer met de kant van de patiënt, die ook vader, geliefde, vriend en collega is.

Nu hij zelf patiënt is raakt Warner Prevoo gefascineerd door alles wat hij doormaakt als hij geen doktersjas draagt: de emoties en angsten, het fysieke lijden, de eenzaamheid van het ziek zijn, de reacties van de buitenwereld, het verblijf in een bed in zijn ‘eigen’ ziekenhuis, verpleegd worden door zijn collega’s. De ziekte verandert zijn blik op kankerpatiënten voorgoed, evenals de manier waarop hij met tegenslagen omgaat: hij heeft niets meer te verliezen, dus wat kan hem nog gebeuren?

In Echte dokters huilen ook vertelt Warner Prevoo open, eerlijk en met humor over zijn ziekteproces: de pijn, de angst, de eenzaamheid en het vinden van zijn eigen weg. Maar bovenal gaat dit boek over de liefde voor het leven. Gewoon doorleven, hoe doe je dat?

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 december 2018

ISBN

9789026346293

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 46 min

Bestandsgrootte

372 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Warner Prevoo (1963) is sinds zestien jaar werkzaam als interventieradioloog in een gerenommeerd ziekenhuis gespecialiseerd in de behandeling van kanker. Hij is zelf gespecialiseerd in de minimaal invasieve beeldgestuurde behandeling van kanker.Karin Overmars (1965) schreef als journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Parool, en publiceerde drie romans. Haar laatste roman, Villa Betty, verscheen bij uitgeverij Meulenhoff.

Meer spreker Frans van Deursen Bekijk alles

SAS: helden en schurken

SAS: helden en schurken

Ben Macintyre

€ 14,99
Onder een hemel van sproeten
€ 9,99
Wanneer de mieren schreeuwen
€ 9,99
De lezer is niet dood

De lezer is niet dood

Alex Boogers

€ 9,99