Luistervoorbeeld

Een normaal leven

Auteur Marion Pauw
Spreker Carly Wijs
Speelduur 23m 51s
€ 1,99

Beschrijving

Melissa van der Sluis leeft met haar dochter Anandi in een cult, tot het moment dat ze door een verschrikkelijke gebeurtenis van elkaar gescheiden worden. Melissa wordt publiekelijk vernederd en vergruisd. Maar kent iedereen de waarheid?

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 21 november 2018
ISBN 9789026347153
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 23m 51s
Bestandsgrootte 22 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Pauw schrijft beklemmend en geestig tegelijk, in een voortreffelijke stijl.' - NRC Handelsblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marion Pauw

Marion Pauw (1973) werd geboren op een klein eilandje onder Australië, Tasmanië. Op haar zesde emigreerde ze naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de Heao te Utrecht en werkte daarna voor verschillende reclamebureaus als copywriter/conceptontwikkelaar. Het eilandleven bleef trekken. Marion Pauw vestigde zich met haar gezin op Curaçao en werkte er als freelance journalist voor het Dagblad Amigoe, als columniste voor Flair en schreef er haar eerste thriller, Villa Serena (2005).

In juni 2005 vertrok Marion Pauw naar Aruba, dat in de ban was van de Natalee Holloway-affaire. Daar ontstond het idee voor haar thriller Drift.

Haar definitieve doorbraak bij het grote publiek en de serieuze pers bereikte ze met Daglicht (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht en wordt het door Eyeworks verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. Daarna schreef zij het succesvolle Zondaarskind, dat wordt verfilmd door NL Film.

In 2015 schrijft ze het geschenk Grijs gebied voor de Maand van het Spannende Boek.

Toon aanbod