Luistervoorbeeld

Happy ending

Kort verhaal
Auteur Marion Pauw
Voorlezer Carly Wijs
Speelduur 15m 45s
€ 1,99

Beschrijving

Karin Schuit heeft een slechte relatie met haar puberende dochter Mara. Wanneer ze op de parkeerplaats voor haar werk door een onbekende vrouw wordt lastiggevallen, neemt haar al onstabiele leven een onverwachte wending.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 21 november 2018
ISBN 9789026347177
Taal Nederlands
Speelduur 15m 45s
Bestandsgrootte 14 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Pauw is op haar sterkst in het genadeloos blootleggen van de menselijke psyche, waarbij haar welbekende vileine humor regelmatig om de hoek komt kijken." (Dagblad van het Noorden)

Over de auteur
Photo Marion Pauw
Marion Pauw

Marion Pauw (1973) werd geboren op een klein eilandje onder Australië, Tasmanië. Op haar zesde emigreerde ze naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de Heao te Utrecht en werkte daarna voor verschillende reclamebureaus als copywriter/conceptontwikkelaar. Het eilandleven bleef trekken. Marion Pauw vestigde zich met haar gezin op Curaçao en werkte er als freelance journalist voor het Dagblad Amigoe, als columniste voor Flair en schreef er haar eerste thriller, Villa Serena (2005).

In juni 2005 vertrok Marion Pauw naar Aruba, dat in de ban was van de Natalee Holloway-affaire. Daar ontstond het idee voor haar thriller Drift.

Haar definitieve doorbraak bij het grote publiek en de serieuze pers bereikte ze met Daglicht (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 exemplaren van verkocht en wordt het door Eyeworks verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven. Daarna schreef zij het succesvolle Zondaarskind, dat wordt verfilmd door NL Film.

In 2015 schrijft ze het geschenk Grijs gebied voor de Maand van het Spannende Boek.

Toon aanbod