Luistervoorbeeld

Groener gras

Een vrouw gaat vreemd en leert haar eigen man beter kennen dan ooit
Auteur Loes Wouterson
Spreker Loes Wouterson
Speelduur 10u 6m 26s
€ 14,99

Beschrijving

Je hebt het allemaal prima voor elkaar. Leuke partner, lieve kinderen, prima baan. Schoonouders: best te doen. Je mag niet klagen. Toch? Af en toe knaagt het. Weer de feestdagen omcirkelen op de kalender om ze te verdelen over de familie. Wéér een zaterdagavond met kans op seks, als jullie tenminste niet te moe terugkomen van het buurtfeestje met steeds dezelfde mensen.

Ongemerkt is daar de hardnekkige vraag je hoofd ingeslopen: zou het wat zijn die datingsite Second Love? Toch maar een account aanmaken. Durf je dat? Alleen even kijken. Niemand die het weet.

Met haar Second Love-avontuur doorbreekt Agnes de sleur van dagen die allemaal op elkaar zijn gaan lijken, maar er wordt meer doorbroken. Agnes’ tweede liefde laat haar onverwachte kanten zien. Van hemzelf, en van haar.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 9 juli 2019
ISBN 9789026349034
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 6m 26s
Bestandsgrootte 555 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Loes Wouterson

Loes Wouterson is actrice en schrijver. Ze is eigenaar van De Online Coach en werkt als adviseur in het bedrijfsleven waarbij ze ook ontwikkelingsgerichte, theatrale interventies verzorgt. Daarnaast is ze begeleider van managementteams en ondernemers.

Toon aanbod