Volg me
Volg me

Volg me

Volg me van Joyce Spijker is een actuele thriller; een gevaarlijke cocktail van macht, influencers en de façade van het onlinewereldje.

Auteur

Joyce Spijker

Spreker

Karin Douma

Speelduur

8 uur 40 min

€ 12,99

Beschrijving

Claire Kant is een hardwerkende influencer en bouwde dankzij manager Thomas in korte tijd een droomcarrière op. Op beeld lijkt haar leven een sprookje, maar achter de schermen gaat een schrijnende werkelijkheid schuil en legt haar verslechterende gezondheid een bom onder haar succes.

Thomas de Bruijne ontwikkelde dankzij paradepaardje Claire en de dubieuze financiële hulp van zakenpartner Reinier zijn talent agency tot het meest gewilde influencersbureau van Nederland. Maar nu Claires gezondheid opspeelt, moet hij verder gaan dan ooit om de droom te blijven verkopen.

Joelle Lammerstee is een documentairemaker en stelt de waarheid boven alles. Ze keurt de bewerkte wereld van influencers geen blik waardig tot haar baan op het spel staat en een docu over Claire haar kan redden. En niet alleen dat. In haar zoektocht naar de waarheid heeft ze een verborgen agenda. Hoe goed kennen we onze naasten? Wat is de echte waarheid in de wereld van influencers en filters?

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 december 2019

ISBN

9789026350634

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 40 min

Bestandsgrootte

477 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Zomerzussen

Zomerzussen

Monika Peetz

€ 13,99
Een stap in het licht

Een stap in het licht

Jody Hedlund

€ 14,99
Waar het geluk wacht

Waar het geluk wacht

Jody Hedlund

€ 14,99

Het derde slachtoffer

Lisa Gardner

€ 9,99