Luistervoorbeeld

De winter van de profeet

Auteur Håkan Östlundh
Voorlezer Bart Oomen
Speelduur 12u 24m 14s
€ 12,99

Beschrijving

De winter van de profeet van Håkan Östlundh is een nieuwe scandithriller met onvergetelijke personages.

De vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam ‘de profeet’, krijgt hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. Anders werkt op dat moment in Sarajevo voor het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken. Elias krijgt te horen dat er net een bomaanslag is geweest, en zijn vader is een van de slachtoffers. Diens minnares, Ylva, heeft het overleefd. Samen met haar probeert Elias het mysterie van zijn vaders dood te ontrafelen. Wat begint als een onderzoek naar Anders’ dood, verandert in een duister kat-en-muisspel. Al snel vechten ze voor hun leven. Hun tegenstanders hebben onbeperkte middelen, zij slechts elkaar.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 november 2019
ISBN 9789026350658
Taal Nederlands
Speelduur 12u 24m 14s
Bestandsgrootte 681 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Spannende thriller met een hoog tempo, waarbij iedereen verdacht is.’ – Dagens nyheter

‘Moord, corruptie, wapenexport, machtsmisbruik op het hoogste niveau én verboden liefde. Dat alles ingekookt tot een ongelooflijk spannende thriller die je onmogelijk weg kunt leggen.’ – Aftonbladet

Over de auteur
Photo Håkan Östlundh
Håkan Östlundh

Håkan Östlundh (1962) is een beroemde Zweedse thrillerschrijver. Met De winter van de profeet heeft hij onvergetelijke personages gecreëerd. In Zweden werd deze thriller lovend ontvangen. Hij is tevens scenarioschrijver.

Toon aanbod