Luistervoorbeeld

De winter van de profeet

SerieDe Profeettrilogie deel 1
Auteur Håkan Östlundh
Spreker Bart Oomen
Speelduur 12u 24m 14s
€ 12,99

Beschrijving

De winter van de profeet van Håkan Östlundh, het eerste deel in De Profeettrilogie, is een razendspannende scandithriller met onvergetelijke personages.

In De winter van de profeet krijgt de vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam ‘de profeet’, hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. Anders werkt op dat moment in Sarajevo voor het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken. Elias krijgt te horen dat er net een bomaanslag is geweest, en zijn vader is een van de slachtoffers.

Anders' minnares Ylva heeft de aanslag wel overleefd. Samen met haar probeert Elias het mysterie van zijn vaders dood te ontrafelen. Wat begint als een onderzoek naar Anders’ dood, verandert in een duister kat-en-muisspel. Al snel vechten ze voor hun leven. Hun tegenstanders hebben onbeperkte middelen, zij slechts elkaar.

**** 'Alles komt neer op politieke machtsspelletjes in de hoogste Zweedse kringen.' – VN Detective & Thrillergids

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 22 november 2019
ISBN 9789026350658
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 24m 14s
Bestandsgrootte 681 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Håkan Östlundh

Håkan Östlundh (Uppsala, 1962) hoort tot de bekendste misdaadauteurs van Zweden. Hij is ook de schrijver van romans en jeugd- en kinderboeken. Daarnaast is hij journalist en criticus.
Eiland van de angst is zijn eerste literaire thriller in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie in Visby op het Zweedse eiland Gotland.

Toon aanbod