Luistervoorbeeld

Jos & Max

Vader en zoon Verstappen en hun strijd in de Formule 1
Auteur Ivo Pakvis
Voorlezer Jelle Amersfoort
Speelduur 4u 23m 56s
€ 12,99

Beschrijving

Met spectaculaire races, controverse en ongekend Nederlands succes heeft Max Verstappen zijn naam definitief gevestigd in de Formule 1. Dit talent komt niet uit de lucht vallen; het is voor een groot deel het gevolg van het keiharde werk van vader Jos Verstappen. In zijn eigen loopbaan lukte het niet altijd, maar hij heeft er alles aan gedaan om Max te laten slagen.

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport. ‘Jos & Max’ is hiermee de eerste biografie waarin het leven en de prestaties van vader en zoon Verstappen naast elkaar worden gelegd. Pakvis sprak talloze internationale F1-experts – van journalisten tot (ex-)coureurs – die hun licht laten schijnen op de impact die de naam Verstappen heeft gehad op de Formule 1.
Dit maakt ‘Jos & Max’ een uniek, journalistiek sportboek dat verder gaat dan de soms chauvinistische en opportunistische autosportjournalistiek.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 3 december 2019
ISBN 9789026351815
Taal Nederlands
Speelduur 4u 23m 56s
Bestandsgrootte 362 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Ivo Pakvis
Ivo Pakvis

Ivo Pakvis is sportjournalist. Hij schreef voor onder meer Het is Koers en GPUpdate. De Formule 1 volgt hij al meer dan twintig jaar.

Toon aanbod