Jos & Max
Jos & Max

Jos & Max

Vader en zoon Verstappen en hun strijd in de Formule 1

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport.

Auteur

Ivo Pakvis

Spreker

Jelle Amersfoort

Speelduur

4 uur 23 min

€ 12,99

Beschrijving

Jos & Max van Ivo Pakvis ontrafelt het talent van de succesvolste Nederlandse coureur ooit. Verplichte kost voor iedere Formule 1-liefhebber.

Met spectaculaire races, controverse en ongekend Nederlands succes heeft Max Verstappen zijn naam definitief gevestigd in de Formule 1. Dit talent komt niet uit de lucht vallen; het is voor een groot deel het gevolg van het keiharde werk van vader Jos Verstappen. In zijn eigen loopbaan lukte het niet altijd, maar hij heeft er alles aan gedaan om Max te laten slagen.

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport. Jos & Max is hiermee de eerste biografie waarin het leven en de prestaties van vader en zoon Verstappen naast elkaar worden gelegd. Pakvis sprak talloze internationale F1-experts – van journalisten tot (ex-)coureurs – die hun licht laten schijnen op de impact die de naam Verstappen heeft gehad op de Formule 1. Dit maakt Jos & Max een uniek, journalistiek sportboek dat verder gaat dan de soms chauvinistische en opportunistische autosportjournalistiek.

Deze geactualiseerde editie van Jos & Max is aangevuld op basis van de recente gebeurtenissen en hierdoor nóg completer en gedetailleerder.

‘Lekker leesbaar geschreven boek, het beste dat we tot nu toe over Max en Jos Verstappen gelezen hebben. Een aanrader!’ – Autosport

Details

Imprint

Uitgeverij AmboAnthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 december 2019

ISBN

9789026351815

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 23 min

Bestandsgrootte

362 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ivo Pakvis is sportjournalist. Hij schreef voor onder meer Het is Koers en GPUpdate. De Formule 1 volgt hij al meer dan twintig jaar.

Meer auteur Ivo Pakvis Bekijk alles

Max & Nyck

Max & Nyck

Ivo Pakvis, Stijn Keuris

€ 13,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99