Luistervoorbeeld

Het zwarte dossier

Auteur Max van Olden
Spreker Jamie Grant
Speelduur 7u 53m 48s
€ 12,99

Beschrijving

Met Het zwarte dossier levert Max van Olden, bekend van de thrillers Lieve edelachtbare en De juiste man, een Nederlandse thriller af van het niveau van John Grisham en met de verbeeldingskracht van Stephen King.

Een advocaat en haar kind worden bedreigd. Ze moeten verdwijnen.

Riemke staat er alleen voor met haar zoontje Nils. Nadat haar relatie op de klippen was gelopen bleef ze achter met schulden. Bij een advocatenkantoor op de Zuidas krijgt ze de mogelijkheid haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ze stapelt fout op fout en haar toekomst bij het kantoor is onzeker. Toch krijgt ze een laatste kans met het zwarte dossier: een loodzware zaak tegen een onderwereldfiguur die al een straf uitzit. De pers kijkt met argusogen toe en de tijd dringt. Als Riemke aan de klus begint kan ze nog niet vermoeden dat behalve haar carrière ook haar leven op het spel staat.

Met Lieve edelachtbare en De juiste man heeft Max van Olden definitief een plek opgeëist in de orde der thrillerauteurs. Met elke nieuwe thriller komt Max van Olden dichter bij de top.

‘Een aanwinst voor het Nederlandse thrillergilde, deze Max van Olden.’ - Trouw

Genadeloos spannend.’ - VN Detective & Thriller Gids 2021

Over De juiste man:
‘Dit scenario is thriller-technisch van onmiskenbare elegantie. Hoe Van Olden problemen oplost, getuigt van grote creativiteit. De juiste man is voor Nederlandse maatstaven ongekend goed.’ - Het Parool

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 december 2020
ISBN 9789026353321
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 53m 48s
Bestandsgrootte 433 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Max van Olden

Max van Olden (1973) is advocaat. In oktober 2015 debuteerde hij met de legal thriller Lieve edelachtbare waarmee hij de Schaduwprijs won, de prijs voor de beste spannende debuutroman van het jaar.

Toon aanbod