Het zwarte dossier
Aanbieding
Het zwarte dossier

Het zwarte dossier

Met Het zwarte dossier levert Max van Olden een Nederlandse thriller af van topniveau. Wat begon als een gewone werkdag eindigt in een strijd op leven en dood.

Auteur

Max van Olden

Spreker

Jamie Grant

Speelduur

7 uur 53 min

€ 12,99 € 6,49 50% korting

Beschrijving

Met Het zwarte dossier levert Max van Olden, bekend van de thrillers Lieve edelachtbare en De juiste man, een Nederlandse thriller af van het niveau van John Grisham en met de verbeeldingskracht van Stephen King.

Een advocaat en haar kind worden bedreigd. Ze moeten verdwijnen.

Riemke staat er alleen voor met haar zoontje Nils. Nadat haar relatie op de klippen was gelopen bleef ze achter met schulden. Bij een advocatenkantoor op de Zuidas krijgt ze de mogelijkheid haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ze stapelt fout op fout en haar toekomst bij het kantoor is onzeker. Toch krijgt ze een laatste kans met het zwarte dossier: een loodzware zaak tegen een onderwereldfiguur die al een straf uitzit. De pers kijkt met argusogen toe en de tijd dringt. Als Riemke aan de klus begint kan ze nog niet vermoeden dat behalve haar carrière ook haar leven op het spel staat.

Met Lieve edelachtbare en De juiste man heeft Max van Olden definitief een plek opgeëist in de orde der thrillerauteurs. Met elke nieuwe thriller komt Max van Olden dichter bij de top.

‘Een aanwinst voor het Nederlandse thrillergilde, deze Max van Olden.’ - Trouw

Genadeloos spannend.’ - VN Detective & Thriller Gids 2021

Over De juiste man:
‘Dit scenario is thriller-technisch van onmiskenbare elegantie. Hoe Van Olden problemen oplost, getuigt van grote creativiteit. De juiste man is voor Nederlandse maatstaven ongekend goed.’ - Het Parool

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

22 december 2020

ISBN

9789026353321

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 53 min

Bestandsgrootte

433 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Max van Olden (1973) is advocaat van beroep. Met zijn debuut Lieve edelachtbare won hij de Schaduwprijs 2016 en werd hij genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen De juiste man, een psychologische en gelaagde thriller met een ingenieuze plot, die op de longlist van De Gouden Strop belandde.

Meer auteur Max van Olden Bekijk alles

De juiste man

De juiste man

Max van Olden

€ 14,99
Lieve edelachtbare

Lieve edelachtbare

Max van Olden

€ 14,95

Meer spreker Jamie Grant Bekijk alles

In jouw schaduw

In jouw schaduw

Corine Hartman

€ 14,99

Veilig in de liefde

Julie Menanno

€ 15,99
Mystery Guest

Mystery Guest

Maren Stoffels

€ 11,99
Payback

Payback

Margje Woodrow

€ 13,99