Luistervoorbeeld

De therapeut

Auteur B.A. Paris
Spreker Hymke de Vries
VertalerIreen Niessen
Speelduur 10u 21m 3s
€ 14,99

Beschrijving

De therapeut is de nieuwe thriller van BA Paris, bestsellerauteur van Achter gesloten deuren, Gebroken en Breng me terug.

Eindelijk komt de langgekoesterde wens van Alice en Leo uit: ze nemen hun intrek in een pasgerenoveerde woning in The Circle, een exclusieve gated community. Alice heeft niet eerder in een grote stad gewoond en moet dan ook even wennen. Toch wil ze er het beste van maken. Ze leert haar buren steeds beter kennen, en tijdens een buurtborrel komt ze te weten dat haar woning een schokkend geheim herbergt. Hierna raakt ze geobsedeerd door Nina, de therapeut die hun huis twee jaar voor Alice en Leo bewoonde en er werd vermoord, en ze wil er koste wat het kost achter komen wat er is gebeurd. Maar niemand wil haar meer vertellen over de precieze gebeurtenissen van destijds. Haar buren lijken iets voor haar verborgen te houden, en binnen The Circle blijkt alles lang niet zo perfect als het lijkt…

De therapeut bevat alle ingrediënten van een typische BA Paris: onderhuidse spanning, onbetrouwbare personages, en meerdere twists aan het eind!

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 22 maart 2021
ISBN 9789026355615
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 21m 3s
Bestandsgrootte 568 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo B.A. Paris

B.A. Paris (1958) is van Frans-Ierse komaf en groeide op in Engeland. Ze heeft ook een tijd in Nederland gewoond. Momenteel woont ze in Frankrijk, waar ze met haar man een talenschool heeft opgezet. Achter gesloten deuren is haar debuut, waarmee ze in één klap haar naam als thrillerschrijver heeft gevestigd.

Toon aanbod