Ver weg, dichtbij
Ver weg, dichtbij

Ver weg, dichtbij

Ver weg, dichtbij van Helen Fisher is een prachtig verhaal over liefde, moederschap en de vraag of je het verleden moet willen veranderen. Faye reist terug naar 1977 wat haar leven op zijn kop zet.

Auteur

Helen Fisher

Spreker

Marjolein Algera

Vertaler

Marion Drolsbach

Speelduur

11 uur 20 min

€ 14,99

Beschrijving

Sunday Times-bestseller Ver weg, dichtbij van Helen Fisher is een aangrijpend en hartverwarmend verhaal over moeders, herinneringen en de speciale momenten die het leven zo mooi maken. Voor de fans van Jojo Moyes.

Faye is zevenendertig, gelukkig getrouwd en moeder van twee jonge dochters. Ze mogen er geen minuut aan twijfelen dat hun moeder onvoorwaardelijk van hen houdt. Haar eigen moeder Jeanie stierf immers toen ze pas acht jaar oud was en Faye is nooit over die intense pijn van haar verlies heen gekomen. Op een dag staat haar leven op zijn kop als ze zich plotseling in 1977 bevindt, het jaar voordat haar moeder stierf. Ze krijgt de kans om opnieuw in contact te komen met haar moeder, die ze al die jaren zo heeft gemist, en ze ontmoet zelfs haar eigen jongere ik, een klein meisje dat ze zich nauwelijks kan herinneren. Faye keert steeds vaker en langer terug naar vroeger, maar weet dat ze uiteindelijk zal moeten kiezen tussen degene van wie ze houdt in het verleden en degenen van wie ze houdt in het heden: een onmogelijke keuze.

Ver weg, dichtbij van Helen Fisher is een van de meest gerecenseerde romans in het Verenigd Koninkrijk van het afgelopen jaar!

‘Een prachtig en ontroerend verhaal over verlies, liefde en herinnering.’ – Diana Gabaldon, auteur van Outlander

‘Een ongewoon en intrigerend verhaal.’ – Marian Keyes

‘Liefde, moederschap en de vraag of je het verleden moet willen veranderen: het zit allemaal in dit geweldige boek.’ – Daily Mail

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

14 december 2021

ISBN

9789026358173

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 20 min

Bestandsgrootte

935 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Helen Fisher groeide op in Suffolk, waar ze nog steeds woont met haar twee kinderen. Ze studeerde psychologie aan Westminster University en ergonomie aan University College London en werkte als onderzoeker bij het Royal National Institute of Blind People. Ze is nu fulltime auteur. Ver weg, dichtbij is haar eerste roman.

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

De olijfgaard

De olijfgaard

Carol Drinkwater

€ 13,99
Liever het bloed

Liever het bloed

Michael Bennett

€ 15,99

De terugkeer van het beest

Jack Meggitt-Phillips

€ 10,99
Lichtpunt

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 19,99