En ze filosofeerden nog lang en gelukkig
En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

Verhalen om je denken uit te dagen

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig van Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, staat vol speelse verhalen om je denken te scherpen (en verrassende gesprekken te voeren).

Auteur

Elke Wiss

Spreker

Elke Wiss

Speelduur

3 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

In haar nieuwe boek En ze filosofeerden nog lang en gelukkig laat Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, aan de hand van korte filosofische verhalen zien hoe je een beter gesprek met elkaar kunt voeren. Welke vragen werken wel en welke niet? Hoe bouw je een goed gesprek op? Hoe kun je je eigen oordelen helder krijgen en die van de ander scherp bevragen? Hoe stimuleer je het denken van jezelf en van de ander?

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig is een toegankelijk en mooi geïllustreerd boek dat je met inspirerende verhalen en prikkelende vragen leert om tot meer verdieping te komen in gesprekken. Voor ouders die met hun kinderen willen filosoferen. Voor managers die worstelen met leidinggeven en delegeren. En voor iedereen die tijdens een etentje met familie of vrienden een goed en diepgaand gesprek wil voeren.

Over Socrates op sneakers:

‘Waardevolle lessen in hoe te verdragen iets niet te weten en oprecht te onderzoeken wat iemand beweegt.’ – Mark Tuitert

‘Wie Socrates op sneakers leest, krijgt veel praktische tips. Maar vooral word je ertoe verleid jezelf steeds meer op het spel te zetten. Dat dat lukt komt ook door Wiss’ aanstekelijke, toegankelijke en doorleefde manier van schrijven.’ – Filosofie Magazine

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 november 2021

ISBN

9789026358470

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 36 min

Bestandsgrootte

296 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Elke Wiss is theatermaker en praktisch filosoof. Ze schrijft en regisseert voorstellingen en geeft diverse trainingen en workshops in praktische filosofie en de kunst van het vragen stellen. Ook voert Elke socratische gesprekken binnen organisaties en geeft ze individuele filosofische consulten. In maart 2020 verscheen haar eerste boek Socrates op sneakers, waarvan inmiddels meer dan 40.000 exemplaren zijn verkocht.

Meer auteur Elke Wiss Bekijk alles

Socrates op sneakers
€ 13,99

Meer spreker Elke Wiss Bekijk alles

Socrates op sneakers
€ 13,99