De witte rots
De witte rots

De witte rots

De witte rots van de alom bejubelde Anna Hope, bekend van Verwachting, is de nieuwe en verrassende roman die door de eeuwen heen met elkaar verbonden zijn door een mystieke witte rots

Auteur

Anna Hope

Spreker

Carly Wijs

Vertaler

Gerda Baardman

Speelduur

7 uur 55 min

€ 13,99

Beschrijving

In De witte rots van Anna Hope zijn de levens van inheemse bewoners, conquistadores, een wereldberoemde rockzanger en een schrijver met elkaar verbonden door een mystieke witte rots. 2020. Een schrijver reist met haar echtgenoot en jonge dochter af naar de witte rots van San Blas voor de kust van Mexico. Die heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in het leven van de lokale bevolking, weet ze, daarom maakt ze deze moderne pelgrimsreis. Ze gaat dank zeggen omdat ze een kind heeft gekregen, ook al lijkt haar relatie op de klippen te lopen. In 1969 vindt een beroemde zanger – op de vlucht voor de politie, zijn fans en de in Amerika allesoverheersende Vietnamoorlog – zichzelf terug in een hotel vlak bij de witte rots. Aan het begin van de twintigste eeuw worden twee meisjes tegen hun wil vanuit het binnenland naar de kust meegenomen. Het enige wat hen op de been houdt zijn de oeroude verhalen van hun volk. En in 1775 bereidt een jonge Spaanse luitenant zich voor op een zeereis om de rest van de Pacifische kust te veroveren. Hij raakt de grip op de realiteit steeds meer kwijt, met verregaande gevolgen… De witte rots is een ambitieuze roman over een bijzondere plek die een belangrijke rol speelt in verschillende mensenlevens door de eeuwen heen, over geweld en liefde, en over het belang van verhalen.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

2 november 2022

ISBN

9789026360640

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 55 min

Bestandsgrootte

653 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anna Hope (1974) werd geboren in Manchester, studeerde aan de universiteit van Oxford en woont tegenwoordig in Sussex, Engeland. Naast romanschrijver is ze acteur. Ze brak door met Verwachting.

Meer auteur Anna Hope Bekijk alles

Verwachting

Verwachting

Anna Hope

€ 14,99

Meer spreker Carly Wijs Bekijk alles

€ 10,99

Stemmen in het duister

Nicci French

€ 15,99
Lieve mama

Lieve mama

Esther Verhoef

€ 10,99
Huidpijn
5.0

Huidpijn

Saskia Noort

€ 12,99