Luistervoorbeeld

De nacht van de profeet

SerieDe Profeettrilogie deel 3
Auteur Håkan Östlundh
Spreker Bart Oomen
VertalerTineke Jorissen-Wedzinga
Speelduur 12u 5m 27s
€ 12,99

Beschrijving

De nacht van de profeet van Håkan Östlundh is de razendsnelle ontknoping van de Profeettrilogie. Nog maar een jaar geleden was Elias Krantz een gewone man van vierentwintig, nu is hij een geheim agent met de codenaam de Profeet, die gezworen heeft wraak te nemen voor zijn vaders dood. Zijn doelwit, zakenman Eric Hands, is echter onaantastbaar vanwege zijn kennis over alle geheimen van de Zweedse overheid. Maar Elias krijgt hulp vanuit de Franse inlichtingendienst en daarmee stijgt de kans om Hands te pakken te kunnen nemen. De vraag wie er daadwerkelijk schuldig is aan zijn vaders dood blijkt complexer dan gedacht. Daarvoor moet Elias een laatste keer samenwerken met diplomaat Ylva Grey en alles op alles zetten… De nacht van de profeet van Håkan Östlundh is het laatste deel in de serie van De winter van de profeet en Het uur van de profeet. Over Het uur van de profeet: ‘De veelbelovende start die Östlundh maakte met De winter van de profeet, wordt uitgebouwd met een ijzersterk tweede deel in deze trilogie. Alles wat het Scandigenre zo groots maakt, is aanwezig in het boek. Voor degenen die nog geen kennis met de Zweed hebben gemaakt: lees deze trilogie, je zult er geen spijt van krijgen!’ – Thrillzone

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 16 november 2022
ISBN 9789026360718
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 5m 27s
Bestandsgrootte 995 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Håkan Östlundh

Håkan Östlundh (Uppsala, 1962) hoort tot de bekendste misdaadauteurs van Zweden. Hij is ook de schrijver van romans en jeugd- en kinderboeken. Daarnaast is hij journalist en criticus.
Eiland van de angst is zijn eerste literaire thriller in de reeks met Fredrik Broman, inspecteur van politie in Visby op het Zweedse eiland Gotland.

Toon aanbod