Het resort
Het resort

Het resort

Het resort van Sarah Pearse is een thriller die zich afspeelt op een geïsoleerde, luxe plek met een duistere geschiedenis vol moord. Maar is het wel verleden? Voor lezers van Ruth Ware en Lucy Foley

Auteur

Sarah Pearse

Spreker

Karin Douma

Speelduur

11 uur 41 min

€ 14,99

Beschrijving

Rechercheur Elin Warner uit Het sanatorium is terug! In het resort van Sarah Pearse neemt een ontspannen vakantie in een luxe resort een huiveringwekkende wending… Het resort is het tweede deel in de serie met Elin Warner. Op een rotseiland voor de kust van Engeland is een duurzaam wellnessresort geopend. Het is bedoeld als een plek om helemaal tot rust te komen, maar het eiland heeft een duister verleden. Ooit opereerde er een seriemoordenaar en het gerucht gaat dat het is vervloekt. Als het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen op de rotsen wordt rechercheur Elin Warner ingeschakeld. Er lijkt sprake van een tragisch ongeluk, alleen was de vrouw niet ingecheckt in het resort – ze had überhaupt niet op het eiland moeten zijn. Als er de volgende dag tijdens het duiken iemand omkomt weet Elin dat er opzet in het spel is. Iemand heeft het op de bezoekers voorzien, maar waarom? Elin moet de moordenaar vinden voordat de geschiedenis van het eiland zich herhaalt. Het resort van Sarah Pearse is dé thriller waar iedereen naar uitkijkt.Voor de fans van Ruth Ware en Lucy Foley.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

4 januari 2023

ISBN

9789026361852

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 41 min

Bestandsgrootte

963 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sarah Pearse woont in het zuiden van Devon met haar man en twee dochters. Ze studeerde Engels aan de universiteit van Warwick en verzorgde de pr voor diverse merken. Het sanatorium, haar debuut, werd wereldwijd omarmd door thrillerfans en is een internationaal succes.

Meer auteur Sarah Pearse Bekijk alles

Het sanatorium

Het sanatorium

Sarah Pearse

€ 14,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Het koffiehuis

Het koffiehuis

Mariska Overman

€ 6,99
Het balboekje

Het balboekje

Mariska Overman

€ 6,99
De toekomst

De toekomst

Mariska Overman

€ 6,99
Een perfecte illusie

Een perfecte illusie

Annette van Luyk

€ 14,99