De reus van Amsterdam
De reus van Amsterdam

De reus van Amsterdam

De reus van Amsterdam van Tanya Commandeur is een historische roman over showbizz, liefdes en geheimen rond de langste Nederlander ooit. Voor de lezers van Susan Smit en Simone van der Vlugt.

Auteur

Tanya Commandeur

Spreker

Louis van Beek

Speelduur

8 uur 20 min

€ 14,99

Beschrijving

Tanya Commandeur vertelt in De reus van Amsterdam het meeslepende levensverhaal van de langste Nederlander ooit. Amsterdam, 1918. Albert Kramer wordt ontdekt door een Duitse impresario die hem in Berlijn voor een publiek van drieduizend man zet. Albert is op dat moment eenentwintig jaar en de nieuwe reus van het gezelschap. Na deze vuurdoop belandt hij bij het circus, waar de kleine Seppi zijn showpartner en allerbeste vriend wordt. De twee trekken veel bekijks, ook in de cafés waar ze na hun optredens tot laat in de nacht bier drinken. Ondertussen begint Albert gevoelens te ontwikkelen voor Seppi’s zus Mina. Maar noodgedwongen scheiden hun wegen: Albert vertrekt naar Amerika en Mina blijft in Zwitserland. Zal Albert haar ooit weer zien? En hoe zit het met Alberts grote geheim? De reus van Amsterdam van Tanya Commandeur is een onvergetelijke historische roman over showbizz, liefdes en geheimen.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

24 mei 2023

ISBN

9789026363368

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 20 min

Bestandsgrootte

458 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tanya Commandeur (Haarlem, 1969) studeerde Romaanse talen en culturen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie werkte ze als freelancer voor verschillende bladen als Marie Claire, LINDA. en Flow. De man die alles achterliet, over haar betovergrootvader, was haar eerste publicatie bij Ambo|Anthos uitgevers.

Meer auteur Tanya Commandeur Bekijk alles

Rosa's oorlog

Rosa's oorlog

Tanya Commandeur

€ 14,99
Uit liefde, meneer Tuschinski
€ 6,49

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

Het laatste koninkrijk

Het laatste koninkrijk

Bernard Cornwell

€ 16,99
Misery

Misery

Stephen King

€ 14,99
Leven toevoegen aan de dagen

Leven toevoegen aan de dagen

Sander de Hosson, Els Quaegebeur

€ 13,99
De bonobo en de tien geboden
€ 14,99