Carrie Soto is back
Carrie Soto is back

Carrie Soto is back

De comeback van Carrie Soto

Carrie Soto is back is het nieuwste boek van bestsellerauteur Taylor Jenkins Reid, bekend van tiktok hit The Seven husbands of Evelyn Hugo. Deel drie in de serie California Dream.

Serie

Auteur

Taylor Jenkins Reid

Spreker

Wynn Heliczer

Speelduur

9 uur 51 min

€ 14,99

Beschrijving

In Carrie Soto is back vertelt Taylor Jenkins Reid het verhaal van een legendarische tennisser die een comeback maakt om haar grandslamrecord terug te winnen. Carrie Soto’s fanatisme op de tennisbaan heeft haar niet populair gemaakt. Maar wanneer ze haar carrière beëindigt is ze de beste ooit: ze heeft elk record verbroken en twintig grandslamtitels gewonnen. Ze offerde er zo goed als alles voor op. Zes jaar later ziet Carrie vanaf de tribune van de US Open dat het record haar wordt afgenomen door de meedogenloze speler Nicki Chan. Dit kan ze niet accepteren: ze neemt de beslissing om een comeback te maken en het record terug te winnen. De media zijn haar echter niet goedgezind en op haar zevenendertigste is ze niet meer zo snel en zo sterk als vroeger. Zal Carrie Soto haar record terugkrijgen? Carrie Soto is back van Taylor Jenkins Reid is een ontroerend verhaal over perfectie, doorzettingsvermogen en kwetsbaarheid. ‘Reid weet van een tenniswedstrijd een pageturner te maken, zelfs voor lezers die niet om sport geven.’ – Kirkus Reviews (starred) 'Reids eerdere romans waren fenomenale hits, van haar nieuwste hoef je niet minder te verwachten.' - Booklist (starred) 'Reid heeft weer een dijk van een boek geschreven.'-Library Journal (starred) 'Geen zorgen als je niet van sportverhalen houdt; dit is een hartverwamende roman over een iconisch en vasthoudend vader-dochterduo.'- Time 'Prachtig. Scherp, slim en krachtig, een boek dat je om de zoveel pagina's opzij moet leggen om op adem te komen.' - Emily Henry, auteur van Stranddagboek 'Een episch verhaal over moed, uithoudingsvermorgen en de kracht van kwetsbaarheid.'- Buzzfeed

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 april 2023

ISBN

9789026363450

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 51 min

Bestandsgrootte

811 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Taylor Jenkins Reid is een #1 New York Times-bestsellerauteur en woont en werkt in Los Angeles. Ze heeft verschillende romans op haar naam staan, waarvan zowel Daisy Jones & The Six als The seven husbands of Evelyn Hugo een internationale bestseller werd.

Meer auteur Taylor Jenkins Reid Bekijk alles

One true loves

One true loves

Taylor Jenkins Reid

€ 13,99
Het bewijs van de affaire

Het bewijs van de affaire

Taylor Jenkins Reid

€ 4,99
De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo
€ 14,99
Het feest van de eeuw

Het feest van de eeuw

Taylor Jenkins Reid

€ 14,99

Meer spreker Wynn Heliczer Bekijk alles

Dior en dennenbomen

Mariëtte Middelbeek

€ 9,99
Huis van vuur & schaduw

Huis van vuur & schaduw

Sarah J. Maas

€ 19,99
Zin

Zin

Jackie van Laren

€ 14,99
Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn?
€ 12,95