Zomerzussen
Zomerzussen

Zomerzussen

Zomerzussen van Monika Peetz is een echte zomerroman voor in de vakantiekoffer. Een heerlijke roman over de familieverhoudingen van de auteur van De dinsdagvrouwen.

Auteur

Monika Peetz

Spreker

Karin Douma

Speelduur

8 uur 2 min

€ 13,99

Beschrijving

Drie generaties, vier zussen en een groot geheim.

In Zomerzussen van Monika Peetz ontvangen vier volwassen zussen die onderling niet méér van elkaar zouden kunnen verschillen een raadselachtige uitnodiging van hun moeder voor een bijeenkomst in Bergen aan Zee.

Toen ze klein waren gingen ze in de vakanties al naar deze plek. Doro, Yella, Amelie en Helen hadden er altijd de tijd van hun leven – en noemden zichzelf de zomerzussen. Aan deze vakanties was abrupt een eind gekomen toen hun vader om het leven kwam bij een ongeluk. In de twintig jaar voor deze reünie zijn er barsten in het gezin ontstaan. Moeder Henriette heeft commentaar op alles wat haar kinderen ondernemen. Alleen Doro, de oudste, kan haar goedkeuring wegdragen. Yella laat zich nog altijd van de wijs brengen door de opmerkingen van haar moeder. En dan zijn er ook nog de tweelingzussen Amelie en Helen, ieder met hun eigen sores.

Met gemengde gevoelens reizen ze vanuit Duitsland naar Bergen. Waarom heeft hun moeder hen samen uitgenodigd? En waarom juist daar? Wat heeft ze hun te zeggen? Ze nemen allen geheimen mee, maar hun moeder blijkt het grootste geheim te hebben…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

17 mei 2023

ISBN

9789026363474

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 2 min

Bestandsgrootte

441 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Monika Peetz (1963) studeerde aan de universiteit van München en werkte als dramaturg en redacteur bij de Bayerischer Rundfunk. Sinds 1998 schrijft ze scenario’s voor grote tv-producties in Duitsland en Nederland. Met haar debuutroman, De dinsdagvrouwen, brak ze internationaal door; de vertaalrechten werden verkocht aan vijfentwintig landen. Monika Peetz woont met haar gezin in Amsterdam.

Meer auteur Monika Peetz Bekijk alles

Lichtjesavond

Lichtjesavond

Monika Peetz

€ 13,99
Zeven dagen zonder

Zeven dagen zonder

Monika Peetz

€ 14,95

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Een hoge prijs

Danielle Steel

€ 14,99
De stem van Napels

De stem van Napels

Sarah Steele

€ 14,99
Aanbieding De vrouwen van het Grand Hôtel

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99 € 7,49

Rósa en Björk

Satu Rämö

€ 14,99