De baai
De baai

De baai

De golven spoelen niet weg wat ze hebben gedaan....De baai van Allie Reynolds is een spannende thriller. Een locked-roommysterie vol adrenaline op een idyllische surfplek in Australië.

Auteur

Allie Reynolds

Spreker

Lot van Lunteren

Speelduur

12 uur 9 min

€ 14,99

Beschrijving

De baai van Allie Reynolds is een verslavende thriller over obsessie en vriendschap op een heerlijke vakantieplek met een duister geheim. Voor fans van Ruth Ware, Lucy Foley en Sarah Goodwin.

Drie jaar geleden verloor Kenna Ward twee grote liefdes – nadat haar vriendje was verdronken, hing ze haar surfplank aan de wilgen en zwoer ze nooit meer te surfen. Wanneer ze hoort dat haar beste surfvriendin Mikka zich onverwacht snel verloofd heeft, besluit ze haar te verrassen. Kenna reist af naar Australië om haar op te zoeken en ook om die mysterieuze verloofde, Jack, te ontmoeten. Bij haar aankomst blijkt dat Jack en Mikka op het punt staan op surfvakantie te gaan en ze besluit zich bij hen aan te sluiten.

Sorrow Bay is prachtig, ongerept en gevaarlijk. Mensen zouden er een moord voor doen om op deze afgelegen plek te kunnen surfen. Kenna ontmoet hier Mikka’s nieuwe vrienden, maar ze wordt niet bepaald warm welkom geheten. Ze behandelen haar als een buitenstaander en lijken dingen voor haar verborgen te houden. Waarom heeft haar vriendin zich eigenlijk met deze groep ingelaten? Al snel wordt het Kenna duidelijk: als je eenmaal bij Sorrow Bay bent gearriveerd, kom je er niet meer weg.

'Boedstollende thriller vol adrenaline.' - Goodreads

'Een opwindende thriller vol adrenaline.'- Kirkus Reviews (starred)

'Deze spannende thriller gaat over over de wrede bewoners van een idyllische plek. Van harte aan te bevelen aan fans van Ruth Ware, Lucy Foley en Sarah Goodwin.'- Booklist (starred)

‘Vol vaart, vol spanning en vol onverwachte wendingen die je naar adem doen snakken. Ik kon het niet wegleggen.’ - Sarah Pearse

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

19 april 2023

ISBN

9789026363481

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 9 min

Bestandsgrootte

667 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Allie Reynolds (Lincoln, VK) was jarenlang professioneel snowboarder (halfpipe) en verbleef vele winters in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Canada. In 2004 emigreerde ze naar Australië en werd ze docent Engels. Sinds 2018 is ze fulltimeschrijver. Ze debuteerde met Huiver. De baai is haar tweede razend spannende thriller.

Meer auteur Allie Reynolds Bekijk alles

Huiver

Huiver

Allie Reynolds

€ 13,99

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Kates overwinning

Lily van Keeken

€ 6,99

Sally's droom

Lily van Keeken

€ 6,99
Reddende engelen

Reddende engelen

Danielle Steel

€ 14,99
Wegwerpkind

Wegwerpkind

Rowena Verstraeten, Jacodine van de Velde

€ 14,99