Zonder boete
Zonder boete

Zonder boete

Zonder boete van Dana Smit is tweede deel van de ijzersterke thrillerserie over Hazel Kramer: intelligent, sexy en met psychologische diepgang.

Serie

Hazel Kramer deel 2

Auteur

Dana Smit

Spreker

Leonoor Koster

Speelduur

8 uur 9 min

€ 10,99

Beschrijving

Een begraven verleden. Een onzekere toekomst. Welk pad kiest Hazel?

Londen maakt zich op voor de verkiezingen als het noodlot toeslaat: politicus Richard Hall verdwijnt spoorloos. De partijtop lijkt ten einde raad en vraagt profiler Hazel Kramer om hulp. Na enige aarzeling neemt ze de zaak aan, maar al snel blijkt dat er meer gaande is dan haar verteld wordt. Waarom is de partij zo vastbesloten de politie erbuiten te houden? En waarom komt het voor zoveel mensen eigenlijk wel goed uit dat Hall verdwenen is? Samen met zijn zoon Gabriel gaat Hazel op onderzoek uit, totdat blijkt dat er een nog veel grotere dreiging is: terrorisme.

Hazel en het antiterrorismeteam zetten alles op alles om de stad en zijn inwoners te beschermen en Richard Hall terug te vinden. Principes worden op de proef gesteld en uiteindelijk staat Hazel voor een ultiem dilemma: wanneer heiligt het doel de middelen nog?

In Zonder boete van Dana Smit maakt Hazel zich langzaam maar zeker op voor de grootste zaak uit haar carrière: die van haar eigen verleden.

Over Zonder schuld:

'Zonder schuld is zonder meer fascinerend debuut en nu is het ongeduldig wachten op Zonder boete, het volgende deel in deze serie.' - Vrouwenthrillers.nl

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

31 mei 2023

ISBN

9789026363504

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 9 min

Bestandsgrootte

672 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Dana Smit (1989) is geboren in Haarlem en woont al bijna tien jaar in Londen. Ze heeft een bachelor in criminologie en een master in forensische psychologie, en heeft als detective bij de Londense politie gewerkt. Als actrice was Dana Smit te zien als Sara Johanssen in Holby City op BBC1.

Meer auteur Dana Smit Bekijk alles

Zonder schuld

Zonder schuld

Dana Smit

€ 10,99

Meer spreker Leonoor Koster Bekijk alles

Hoog

Hoog

Hanneke Meier

€ 6,99
De laatste dag

De laatste dag

Cesca Major

€ 14,99
Bloedlijn

Bloedlijn

Machteld van Zalingen

€ 11,99
Een ark vol verhalen

Een ark vol verhalen

Herma Vogel

€ 15,99