De beste tijd voor de liefde
De beste tijd voor de liefde

De beste tijd voor de liefde

De beste tijd voor de liefde van Holly Williams is een heerlijk originele feelgood roman over een en hetzelfde stel in steeds een andere tijd. Zal het de twee lukken bij elkaar te komen en te blijven?

Auteur

Holly Williams

Spreker

Miryanna van Reeden

Vertaler

Eefje Bosch

Speelduur

12 uur 27 min

€ 14,99

Beschrijving

De beste tijd voor de liefde van Holly Williams is een roman over volwassen worden en liefde ondanks klassenverschillen. Voor de lezers van Elizabeth Day.

Wat als je je zielsverwant op het verkeerde moment ontmoet?

De levens van Violet en Albert botsen telkens weer: in universiteitsstad Oxford, op het platteland bij het Welshe plaatsje Abergavenny, in landhuizen en in feministische krakersbolwerken. En in elk decennium begint hun gezamenlijke verhaal opnieuw. Samen kunnen Violet en Albert de wereld aan. Maar de wereld verandert. Violet komt uit een arbeidersmilieu en Albert is de zoon van een lord; ze moeten hun verschillen in achtergrond, verwachtingen en sociale positie zien te overbruggen.

De beste tijd voor de liefde van Holly Williams gaat over het moment waarop je elkaar ontmoet, over de vraag in hoeverre je iets zou moeten opgeven voor een relatie en over wat liefde nu eigenlijk behelst.

‘Williams heeft een intelligente en onsentimentele roman geschreven over voorrecht, klasse, seks en eigenheid. Wat een geweldig boek. Na vierhonderd pagina’s vind je het jammer dat je het uit hebt.’ – iNews

‘Een onderhoudende roman over de eeuwenoude vraag: wat als je de juiste persoon ontmoet op het verkeerde moment?’ – The Daily Mail

‘Een heerlijke en fascinerende roman over de impact van sociale vooruitgang op een liefdespaar. Inspirerend debuut.’ – The Guardian

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

8 februari 2023

ISBN

9789026363511

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 27 min

Bestandsgrootte

684 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Holly Williams werd geboren in Wales en woont nu in Sheffield. Eerder werkte ze als journalist bij The Independent en schreef ze voor onder andere The New York Times, The Financial Times, The Telegraph en ELLE. Momenteel werkt ze als theaterrecensent voor Time Out en The Mail on Sunday en als boekenrecensent voor The Observer en de Times Literary Supplement. De beste tijd voor de liefde is haar debuutroman, die in maar liefst elf landen zal verschijnen.

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Tot in lengte van dagen

Tot in lengte van dagen

Danielle Steel

€ 14,99
De verborgen boekwinkel
€ 14,99
Bijzondere buren

Bijzondere buren

Gaby Rasters

€ 7,99

De wijk in bloei

Gaby Rasters

€ 7,99