De Rachel-affaire
De Rachel-affaire

De Rachel-affaire

De Rachel-affaire van Caroline O’Donoghue is een grappige roman over vrienden, geliefden, Ierland in chaos en een jonge vrouw die wanhopig probeert alles te managen. Voor de fans van Dolly Alderton.

Auteur

Caroline O'Donoghue

Spreker

Jamie Grant

Speelduur

9 uur 22 min

€ 14,99

Beschrijving

Rachel werkt als student in een boekwinkel, waar ze James ontmoet. Het is vriendschap op het eerste gezicht. James nodigt haar uit zijn huisgenoot te worden, en er ontstaat een vriendschap die de loop van hun leven voor altijd verandert. Samen maken ze de straten van Cork onveilig en proberen ze een onconventioneel leven te leiden. Maar in no time zijn ze blut.

Als Rachel verliefd wordt op haar getrouwde professor, dr. Fred Byrne, helpt James haar een lezing te organiseren in hun plaatselijke boekwinkel opdat ze daar Fred kan ontmoeten en hem kan verleiden. Fred heeft daar echter andere ideeën over. Zo begint een reeks geheimen en compromissen die het lot van James, Rachel, Fred en Freds glamoureuze maar ook burgerlijke vrouw met elkaar verweven.

Caroline O’Donoghue schrijft met heerlijke, sprankelende humor over pijnlijk onbeantwoorde liefdes. De Rachel-affaire is een scherp, aangrijpend en prachtig geschreven verhaal over jezelf verliezen en opnieuw vinden, en over de moeite die we doen voor degenen van wie we houden. De tv-rechten van De Rachel-affaire zijn inmiddels verkocht.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

18 oktober 2023

ISBN

9789026364365

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 22 min

Bestandsgrootte

515 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Caroline O’Donoghue is een New York Times-bestsellerauteur en presentator van de podcast Sentimental Garbage. Ze schrijft fictie voor volwassenen en tieners. Caroline woont in Londen met haar partner en haar hond.

Meer spreker Jamie Grant Bekijk alles

Rio

Rio

Jolanda Clément

€ 14,99
London, with love

London, with love

Sarra Manning

€ 14,99
Het boek van vuur

Het boek van vuur

Christy Lefteri

€ 16,99
Nooit meer een onvoldoende
€ 15,00