Hoop
Hoop

Hoop

Haarscherpe American novel over de ontwrichting van een Joods-Amerikaanse familie. Voor de lezers van Jonathan Franzen en A.M. Homes.

Auteur

Andrew Ridker

Spreker

Jip van den Dool

Speelduur

12 uur 29 min

€ 14,99

Beschrijving

Augustus, 2013. Iedereen in het idyllische Brookline, Boston is jaloers op de familie Greenspan. Scott Greenspan is een succesvolle arts met een eigen cardiologiepraktijk, Deborah Greenspan runt haar eigen non-profitorganisatie, dochter Maya werkt bij een vooraanstaande uitgeverij in New York, zoon Gideon staat op het punt om in de voetsporen van zijn vader te treden. Samen vormen ze een bijzondere familie die in een bijzonder jaar in een bijzondere buitenwijk woont.

Wanneer Scott betrapt wordt op het vervalsen van bloedmonsters volgt een serie schandalen die het hele huishouden in gevaar brengen. Het open huwelijk van Scott en Deborah begint begint scheuren te vertonen en de kinderen moeten een kant kiezen. Van Brookline tot Berlijn tot de oorlog in Syrië, de vier Greenspans zijn genoodzaakt de vertrouwde waardes die hun leven bepaald hebben in twijfel te trekken. Na alle decepties ontdekken ze hun eigen veerkracht, verbinding en – uiteindelijk – hoop.

Hoop van Andrew Ridker is een hilarische en hartverwarmende roman over een ogenschijnlijk perfecte familie in een tijd van afnemend Amerikaans optimisme, van de auteur van De weldoeners.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

1 november 2023

ISBN

9789026364396

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 29 min

Bestandsgrootte

686 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Andrew Ridker (1991) groeide op in de VS, net buiten Boston, waar Hoop zich afspeelt. Hij studeerde aan Washington University in St. Louis en woont nu in Crown Heights, Brooklyn. Artikelen van zijn hand verschenen in onder meer The New York Times Magazine en The Paris Review. In 2019 debuteerde hij met De weldoeners, die de Friends of American Writers Award won en in maar liefst achttien landen is verschenen. Hoop is zijn tweede roman.

Meer spreker Jip van den Dool Bekijk alles

Een ijzeren vlam 2
5.0

Een ijzeren vlam 2

Rebecca Yarros

€ 12,99
Never never

Never never

Colleen Hoover, Tarryn Fisher

€ 16,99
Murtagh

Murtagh

Christopher Paolini

€ 19,99
In steen gebrand 2
5.0

In steen gebrand 2

Rebecca Yarros

€ 12,99