December slaan we even over
December slaan we even over

December slaan we even over

Verhalen over het leven uit het hospice

In December slaan we even over doet Janneke Siebelink verslag van ontroerende en leerzame ontmoetingen in een hospice. Over wat mensen in hun laatste levensfase ons kunnen bijbrengen over het bestaan.

Auteur

Janneke Siebelink

Spreker

Lot van Lunteren

Speelduur

6 uur 38 min

€ 13,99

Beschrijving

Ruim een jaar geleden wordt Janneke Siebelink overvallen door sombere gevoelens, die in de nacht moeiteloos overgaan in paniekaanvallen. Het gevolg van zeven jaar non-stop hard werken bij een groot commercieel bedrijf. Na een bezoek aan de huisarts, waar ze radeloos haar verhaal vertelt, besluit ze vrijwilligerswerk te gaan doen als kok in een hospice in Amsterdam. In December slaan we even over doet ze verslag van haar ervaringen. De verhalen zijn prachtig, aangrijpend en vol warmte en empathie maar tegelijkertijd grappig. December slaan we even over van Janneke Siebelink zet aan tot nadenken en doordringt de lezer van wat werkelijk belangrijk is in het leven.

'Janneke schrijft op een mooie en liefdevolle manier over hoe waardevol een hospice kan zijn.' - Margôt Ros

'Altijd raak en ontroerend. Janneke neemt je mee in de intimiteit van het hospice, waar dood, pijn en verdriet altijd dichtbij zijn, net als vrolijkheid, alledaagse grapjes én tevredenheid.' - Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 mei 2023

ISBN

9789026364822

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 38 min

Bestandsgrootte

364 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

‘Dé hit uit de VS over jaloezie en het occulte in de renaissance. Een heerlijke roman over nietsontziende ambitie met als setting een museum in New York.’ – The Guardian

Het kaartenhuis limited edition is prachtig uitgevoerd in een luxe limited edition; gebonden met blauw op snee en gekleurde schutbladen.

Ann Stilwell heeft hoge verwachtingen voor de zomer: ze denkt een felbegeerde stageplek bij het Metropolitan Museum of Art in New York te hebben bemachtigd. Maar de werkelijkheid blijkt anders: de enige plek die beschikbaar is, is bij een dependance van het museum, ergens aan de noordkant van New York. Het gaat om The Cloisters, een museum vol middeleeuwse kunstwerken en met een indrukwekkende tuin. Ze gaat er aan de slag en wordt er langzaamaan opgenomen in de groep. Curator Patrick Roland, die geobsedeerd is door de geschiedenis van waarzeggerij, intrigeert haar mateloos en ze raakt in de ban van medestudent Rachel. Wanneer Ann een verborgen set tarotkaarten ontdekt, ontpopt Rachel zich echter als iemand die niets- en niemand ontziend haar ambities voor haar toekomst probeert waar te maken.

‘Een sfeervolle roman, een prachtdebuut.’ – Publishers Weekly

‘Voor fans van De getalenteerde meneer Ripley en De verborgen geschiedenis.’ – Today

Meer auteur Janneke Siebelink Bekijk alles

Soms sneeuwt het in april

Soms sneeuwt het in april

Janneke Siebelink

€ 14,99

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Kates overwinning

Lily van Keeken

€ 6,99

Sally's droom

Lily van Keeken

€ 6,99
Reddende engelen

Reddende engelen

Danielle Steel

€ 14,99
Wegwerpkind

Wegwerpkind

Rowena Verstraeten, Jacodine van de Velde

€ 14,99