December slaan we even over
December slaan we even over

December slaan we even over

Verhalen over het leven uit het hospice

In December slaan we even over doet Janneke Siebelink verslag van ontroerende en leerzame ontmoetingen in een hospice. Over wat mensen in hun laatste levensfase ons kunnen bijbrengen over het bestaan.

Auteur

Janneke Siebelink

Spreker

Lot van Lunteren

Speelduur

6 uur 38 min

€ 13,99

Beschrijving

Ruim een jaar geleden wordt Janneke Siebelink overvallen door sombere gevoelens, die in de nacht moeiteloos overgaan in paniekaanvallen. Het gevolg van zeven jaar non-stop hard werken bij een groot commercieel bedrijf. Na een bezoek aan de huisarts, waar ze radeloos haar verhaal vertelt, besluit ze vrijwilligerswerk te gaan doen als kok in een hospice in Amsterdam. In December slaan we even over doet ze verslag van haar ervaringen. De verhalen zijn prachtig, aangrijpend en vol warmte en empathie maar tegelijkertijd grappig. December slaan we even over van Janneke Siebelink zet aan tot nadenken en doordringt de lezer van wat werkelijk belangrijk is in het leven.

'Janneke schrijft op een mooie en liefdevolle manier over hoe waardevol een hospice kan zijn.' - Margôt Ros

'Altijd raak en ontroerend. Janneke neemt je mee in de intimiteit van het hospice, waar dood, pijn en verdriet altijd dichtbij zijn, net als vrolijkheid, alledaagse grapjes én tevredenheid.' - Hilmar Mulder, hoofdredacteur Libelle

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 mei 2023

ISBN

9789026364822

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 38 min

Bestandsgrootte

364 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Janneke Siebelink werd in 1974 geboren in Ede, in een huis vol verhalen. Na haar studie aan de Frederik Muller Academie in Amsterdam werkte ze voor verschillende uitgeverijen en schreef ze familiegeschiedenissen in opdracht, om vervolgens ruim zeven jaar lezers te inspireren met het online Lees Magazine van bol.com. In het najaar van 2019 besloot ze het schrijven weer op te pakken. Van haar debuutroman Soms sneeuwt het in april, die verscheen op 1 april 2022, zijn inmiddels ruim 12.500 exemplaren verkocht.

Meer auteur Janneke Siebelink Bekijk alles

Soms sneeuwt het in april

Soms sneeuwt het in april

Janneke Siebelink

€ 14,99

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Simone de Beauvoir (deel 2 van 4)
€ 14,99
Een leven

Een leven

Kate Kirkpatrick

€ 14,99