Water val
Water val
Nog geen luistervoorbeeld

Water val

In het coming of age verhaal Water val van Ingrid de Vries groeien twee puberende scholieren die elkaars tegenpolen zijn onverwachts naar elkaar toe Voor de lezers van André Aciman en Tomasz Jedrowski

€ 13,99

Beschrijving

Water val van Ingrid de Vries is een rake, ontroerende roman over de ontluikende vriendschap tussen twee kwetsbare scholieren. Ingrid de Vries schetst in Water val een dubbelportret van twee pubers, Einar en Hamid. Einar is een speelbal van zijn ruziënde ouders, maar voelt zich gesterkt door zijn populariteit. Hamid is een eenling. Dagelijkse pesterijen en vernederingen op school ondergaat hij met opgeheven hoofd. Hij heeft ergere dingen meegemaakt. Wanneer ze tegen hun zin moeten samenwerken voor een schoolopdracht groeien ze langzaam naar elkaar toe. Er ontstaat vriendschap en een door henzelf nog onbegrepen gevoel van verbondenheid. Maar als klasgenoten Hamid uitdagen een test te doen, dreigt het uit de hand te lopen. De verschillen tussen de twee jongens lijken onoverbrugbaar. Water val van Ingrid de Vries is een actueel en overtuigend coming-of-ageverhaal voor de lezers van André Aciman en Tomasz Jedrowski.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 juli 2023

ISBN

9789026365423

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ingrid de Vries is journalist, redacteur en auteur. Als researcher en tekstschrijver werkte ze mee aan verschillende televisieprogramma’s. Water val is haar tweede roman.

Meer auteur Ingrid de Vries Bekijk alles

Schijnvrucht

Schijnvrucht

Ingrid de Vries

€ 14,99

Meer spreker Alex van Bergen Bekijk alles

Shampoo

Bert Moerman

€ 12,99
Skandar en de eerste ruiter
€ 12,99
De verdwijning van de horlogemaker
€ 14,99

Meer spreker Mark Omvlee Bekijk alles

Dertig jaar Europese voetbaltactiek
€ 9,99
Spitzen

Spitzen

Thomas Rosenboom

€ 9,99
De ortolaan

De ortolaan

Maarten 't Hart

€ 9,99
Het goede leven

Het goede leven

Robert Waldinger, Marc Schulz

€ 14,99