De affaire
De affaire

De affaire

Hij is knap, charismatisch en een beroemd politicus

Actuele thriller over liefdesaffaires, machtsmisbruik en corruptie binnen de Europse Unie in Brussel. Voor de lezers van Esther Verhoef en Saskia Noort.

Auteur

Yvonne Doorduyn

Spreker

Karin Douma

Speelduur

9 uur 14 min

€ 13,99

Beschrijving

Jacky Leeghwater werkt in Brussel als correspondent van de Volkskrant. Elke maand reist ze samen met Europarlementariërs naar het Franse Straatsburg voor de stemmingen. Daar is het leven losbandiger dan thuis. Tegen haar principes in komt ze terecht in een liefdesaffaire met de immens populaire politiek leider van de Groenen in het Europees Parlement. De beroepseer wringt en er zijn andere redenen om de benauwende relatie snel te beëindigen.

Als Jacky het uitmaakt, ontdekt ze dat de macht van haar minnaar verder reikt dan de Europese politiek. Ze raakt verstrikt in een netwerk van corruptie, machtsmisbruik en geweld en is haar leven niet meer zeker. Om te overleven klampt ze zich vast aan haar aanbidder. Maar kan ze hem vertrouwen?

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

8 november 2023

ISBN

9789026365775

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 14 min

Bestandsgrootte

507 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Yvonne Doorduyn is speechschrijver bij het ministerie van Defensie. Eerder was zij woordvoerder bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, persvoorlichter in het Europees Parlement en politiek verslaggever bij de Volkskrant.

Ze debuteerde in 2020 met de literaire thriller Onmacht, waarbij ze en passant een realistisch kijkje achter de schermen van het Binnenhof bood. Onmacht werd genomineerd voor de Beste Nederlandse Vrouwenthriller, de MAX Bronzen Vleermuis, de Hebban Thrillerprijs en de Hebban Debuutprijs

Meer auteur Yvonne Doorduyn Bekijk alles

Onmacht

Onmacht

Yvonne Doorduyn

€ 12,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Tien geboden voor innerlijke rust
€ 14,99
Het lied van Marina

Het lied van Marina

Tessa Vrijmoed

€ 12,99
Te veel en nooit genoeg

Te veel en nooit genoeg

Mary L. Trump

€ 14,99

Verlaat de gevangenis zonder betalen

Marjolein van der Gaag

€ 11,99