Drie dagen in augustus
Drie dagen in augustus

Drie dagen in augustus

Meeslepende roman over chocola en liefde in vooroorlogs Berlijn. Voor de fans van Joanne Harris en Simone van der Vlugt.

Auteur

Anne Stern

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

10 uur 32 min

€ 14,99 € 7,49 50% korting

Beschrijving

Het is augustus 1936. Tijdens de Olympische Spelen in het nationaalsocialistische Berlijn lopen de spanningen hoog op. Maar Elfi e vindt rust in haar werk bij chocolaterie Sawade. Puur geluk verkoopt ze daar, in de vorm van nougat, pralines en zachte marsepein. In deze roerige tijden proberen Elfi e en haar buren aan Unter den Linden er voor elkaar te zijn.

Als Elfie weer eens chocolade langsbrengt bij de oude madame Conte, ontdekt ze het verhaal van een bijzondere bonbon en een verboden liefde. Want wie is toch die dame die op een van de bonbondoosjes van de chocolaterie prijkt? En kan Elfi e iets leren van de lust waarmee de oude dame nog steeds haar dagen vult?

Drie dagen in augustus is een schitterende roman over hoop en de kleine geneugten van het leven, waarbij je op elke pagina de chocolade bijna proeft.

Stern stuitte bij haar onderzoek voor een eerder boek op de Berlijnse chocoladefabrikant Sawade en de bewogen geschiedenis van de prachtige laan Unter den Linden. Ze verwerkte de feiten op verrukkelijke wijze in deze roman.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 oktober 2023

ISBN

9789026365799

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 32 min

Bestandsgrootte

579 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

ANNE STERN (1982) is historicus en germanist. Ze woont in Berlijn met haar man en drie kinderen. Stern stuitte bij haar onderzoek voor een eerder boek op de Berlijnse chocoladefabrikant Sawade en de bewogen geschiedenis van de prachtige laan Unter den Linden. Ze verwerkte de feiten op kunstige wijze in haar roman.

Meer auteur Anne Stern Bekijk alles

Schaduw en licht

Schaduw en licht

Anne Stern

€ 14,99

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Het eiland van de zielen

Het eiland van de zielen

Piergiorgio Pulixi

€ 15,99
De prinses

De prinses

Wendy Holden

€ 14,99
Ochtendgloren

Ochtendgloren

Corina Bomann

€ 14,99

Sterrenstof

Tatiana de Rosnay

€ 14,99