Rio
Rio

Rio

De onstuimige roaring twenties in Brazilië vormen het decor van een onmogelijk liefdesverhaal, ingenieuze whodunit en broeierige historie ineen.

Auteur

Jolanda Clément

Spreker

Jamie Grant

Speelduur

7 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

Brazilië, 1924. De roaring twenties zijn onstuimiger dan ooit als in Brazilië de zoveelste koffiecrisis losbarst. In Sao Paulo broeit het, en tegen deze achtergrond kruisen de paden van twee op drift geraakte zielen.

Inspecteur en koffiebaron Eliades is belast met het oplossen van een curieuze moord, tegelijkertijd stort thuis zijn huwelijk definitief ineen. Tangodanseres en secretaresse Maria is op zoek naar een manier om op eigen benen te staan terwijl ze overvallen wordt door de intense liefde voor een mysterieuze jongeman. Hun beider levens raken in een stroomversnelling: Eduardo wil het juiste doen, ook als dat tegen de belangen van zijn eigen, heersende klasse indruist, en Maria wil haar pas ontdekte zelfbewustzijn ten koste van alles bewaken.

De traditionele waarden hebben voor beiden afgedaan, maar waarvoor moeten deze plaatsmaken? Als de Tenentes, een groep jonge officieren, São Paulo belegeren om een revolutie te forceren, wordt zowel Eliades' als Maria’s integriteit op de proef gesteld en blijkt dat ieders individuele zoektocht naar ware liefde meer met die van de ander verstrengeld is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

Rio is een betoverende roman over een zoektocht naar waarheid en liefde, meesterlijk verteld door een verhalenverteller pur sang.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

21 februari 2024

ISBN

9789026365850

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 45 min

Bestandsgrootte

426 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

JOLANDA CLÉMENT is een groot schrijftalent en een weergaloos verhalenverteller. Haar eerdere boeken Oostwaarts (2021) en Wij waren de Vickersons (2022) werden enthousiast onthaald. Rio is haar derde roman.

Meer auteur Jolanda Clément Bekijk alles

Wij waren de Vickersons

Wij waren de Vickersons

Jolanda Clément

€ 13,99

Meer spreker Jamie Grant Bekijk alles

In jouw schaduw

In jouw schaduw

Corine Hartman

€ 14,99

Veilig in de liefde

Julie Menanno

€ 15,99
Mystery Guest

Mystery Guest

Maren Stoffels

€ 11,99
Payback

Payback

Margje Woodrow

€ 13,99