Mocht er iemand langskomen
Mocht er iemand langskomen

Mocht er iemand langskomen

Het eerste deel van de geprezen literaire senatie uit Scandinavië gebaseerd op Korsgaards eigen jeugd. Voor de fans van Édouard Louis, Douglas Stuart en Lucas Rijneveld

Serie

Tue-trilogie deel 1

Auteur

Thomas Korsgaard

Spreker

Bart Oomen

Speelduur

7 uur 2 min

€ 14,99

Beschrijving

Tue groeit op een afgelegen boerderij op aan het einde van een lange, stoffige weg. Honden lopen los over het erf en het bedrijf is hard getroffen door de financiële crisis. Tues vader probeert het hoofd boven water te houden, maar een reeks verkeerde beslissingen maakt hem agressief en wanhopig. Ondertussen leeft Tues moeder in een droomwereld en vergokt ze het laatste beetje geld met online gokken. Het enige wat Tue op de been houdt zijn zijn creatieve geest en zijn vindingrijkheid. Als er iemand langs zou komen is het eerste boek in de semi-autobiografische Tue-trilogie, die in Denemarken en Noorwegen lovend werd ontvangen door zowel pers als publiek. Een sociaalrealistische roman waarin het harde leven op het platteland centraal staat, doorspekt met rauwe humor.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

20 maart 2024

ISBN

9789026367106

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 2 min

Bestandsgrootte

386 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Thomas Korsgaard (1995) schreef een semiautobiografi sche trilogie die een bestseller in Denemarken en Noorwegen werd. De eerste twee romans volgen een jongen die opgroeit in een door armoede geteisterd gezin op een bijna failliete boerderij. Een periode waarin hij worstelt met zijn ontluikende seksualiteit, creatieve dromen en verlangen naar een leven in de stad. Voor de laatste roman in de trilogie ontving Korsgaard de prestigieuze Deens literaire prijs de Gyldne Laurbaer en hij was daarmee de jongste winnaar ooit.

Meer spreker Bart Oomen Bekijk alles

Rechercheur De Klerck en de ongewenste dood
€ 9,95

Frankie

Maxim Leo, Jochen Gutsch

€ 13,99

Nachttrein naar Berlijn

Hans Maarten van den Brink

€ 6,99
Het derde grote Boer Boris luisterboek
€ 8,99